Ha egy fantasztikus családi programra vágytok, ahol a család minden tagja együtt szórakozhat:

AUSZTRIA – FAMILY PARK, KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!

Dobjátok fel a sötét és hűvös napot egy remek családi kirándulással az ausztriai Family Parkba,

ahol idén ismét remek programokkal várnak Halloween alkalmából

Játék – borzongás – színes felvonulás idén Halloween a Family Parkban

Family Park – Fertő-tó – Halloween

8.990 Ft

  • Indulás Budapestről a reggeli órákban

  • Utazás Ausztriába rövid pihenővel

  • Érkezés a délelőtti órákban. A Family Parkban szabadprogram, mindenki egyénileg osztja be idejét.

  • Hazaindulás a délutáni órákban, hazaérkezés Budapestre az esti órákban

 

Az utazás részletei


Indulás 6:00-kor, a Blaha Lujza térről a Corvin Áruház parkolójából. (Gyülekező 5:30-tól)

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Ausztriába a délelőtti órákban. Látogatás Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, a Family Parkba.

Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren. A négy különböző tematikus élményterületen, a „Kalandváraban”, a „Meseerdőben”, a „Kalandszigeten” és a „Tanyán” mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játéklehetőség várja itt a kicsi és a nagyobb gyerekeket. Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható.

De ez a kirándulás más lesz mint a többi!

2019-ben a Familypark halloweeni rendezvénysorozata a mexikói halottak napja – az egyik legfontosabb mexikói ünnepnap – jegyében telik. A parkot ezeken a napokon színes ruhába bújt felnőttek és gyermekek népesítik be, akik arcukra halálfejet festetnek, táncolnak, énekelnek és ünnepelve emlékeznek az elhunytakra.

A látványosan feldíszített és fényeffektekkel hangulatossá varázsolt parkban rendkívüli showműsor várja a látogatókat: Filippo gyermekműsora. Ráadásul a Family Park idén még nagyobb cirkuszi sátorral várja a vendégeket, amelybe akár 1400 látogató is befér. A sátorhoz vezető út a Gladiátoriskola mellett található. Egy igazi fiesta természetesen nem létezhet színes felvonulás nélkül. A gyermekműsort követően mindenki csatlakozhat a Familyparkot bejáró vidám parádéhoz.

  • Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, csoportvezetőt

  • Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1500 HUF), amely a buszon fizetendő, az utasbiztosítást, a belépőjegyeket:3 éves kor alatt: a belépés ingyenes. 3-99 között: 26 EUR/fő, csoportos jegy 20 főtől: 21,5 EUR/fő. (Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a csoportos kedvezmény igénybevételéhez már a buszon össze kell szedni a belépő árát)

További ajánlataink