Mesés élmények az egész családnak Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában? Egész napos önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak?

Igen! Tartson velünk!

Family Park – Fertő-tó

8.990 Ft

  • Indulás Budapestről a reggeli órákban

  • Utazás kényelmes autóbusszal
  • Egész napos önfeledt szórakozás  a hatalmas park végeláthatatlan attrakciói közt

  • Hazaérkezés Budapestre az esti órákban

Ajándékozz idén gyereknapra igazán különleges élményt gyermekednek!

Ha egy fantasztikus családi programra vágytok, ahol a család minden tagja együtt szórakozhat: AUSZTRIA – FAMILY PARK, KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!

Legyen ez a gyereknap most más, mint az eddigiek!
Lepd meg gyermekedet ezzel kirándulással és töltsetek el együtt egy fantasztikus napot a parkban!
Ha más programotok van gyereknapon, akkor sem kell lemondanotok erről a szuper szórakozásról, mert más időpontban is utazhattok!

 

Az utazás részletei


„Hordótánc”, „Repülő alma”, „Kacsaparádé” vagy „Égi villám”. Ez csak néhány a Familypark Neusiedler See élménypark több mint 80 attrakciója közül. Ausztria legnagyobb családi szabadidőparkja négy tematikus részlegre osztva, összesen 140 000 négyzetméteren kínál önfeledt szórakozást. A „Hordótánc” alkalmával egy forgó boroshordóban próbálhat meg talpon maradni a család, a bátrabbak pedig akár együtt repülhetnek egy sassal is. A park vidám kabalaállata, Filippo, a kandúr, aki mindenhová elkíséri a vendégeket. Az „Égi villám” szintén hajmeresztő száguldást ígér, míg a családi hullámvasúton a „Patkányvár” zegzugait fedezhetjük fel. A „Római torony” varázslatos, 360 fokos panorámát kínál a Rusti-dombvidékre és a Fertő tóra.

A legkisebbeket is átfogó programkínálat várja. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen vonatozhatnak vagy traktorozhatnak egyet, sőt egy falusi gazdaságot is felfedezhetnek. Mizzi néni farmján – az új állatsimogatóban – közvetlen közelről ismerkedhetnek meg a különféle állatokkal.

A forró nyári napokon vizes attrakciók gondoskodnak a hőn áhított felfrissülésről. A Familypark Neusiedler See emellett számtalan további kikapcsolódási lehetőséget is kínál, többek között játszóterek, mászókák és különböző interaktív részlegek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az élményparkon széles utak vezetnek keresztül és számos hangulatos pihenőhely is várja a vendégeket.

Összesen 11 vendéglátó egység gondoskodik a kulináris élményekről, a tematikus részlegnek megfelelő, de különböző ételkínálattal. Itt garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő finomságokat. A teljes élménypark akadálymentesített, így babakocsival és kerekes székkel is gond nélkül bejárható.

  • Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, csoportvezetőt

  • Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1500 HUF), amely a buszon fizetendő, az utasbiztosítást, a belépőjegyeket:3 éves kor alatt: a belépés ingyenes. 3-99 között: 26 EUR/fő, csoportos jegy 20 főtől: 21,5 EUR/fő. (Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a csoportos kedvezmény igénybevételéhez már a buszon össze kell szedni a belépő árát)

Miért érdemes ellátogatni ide?

A szabadidőparkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is a teljes bebarangolásra. A Family Park Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt a célt tűzte ki magának, hogy vendégeinek tökéletes kiránduló napot biztosítson. A „Szórakozást az egész családnak mottóval törekszik arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínálja minden korosztály számára.

Gondoskodni akar arról, hogy aki belép a parkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Family Park fantáziavilágában.

A Family Park ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartak létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektet a minőségi és a biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására. Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesít és folyamatosan továbbfejleszti a területet, hogy a Family Park élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegye.

További ajánlataink