Üdvözöljük a Fortuna Logistic Szállítmányozási Kft. weboldalán!


ÚJ! - Fortuna hotline: +36 30 2 11 22 33


Fortuna oktatás és évzáró vacsora... (További képek)

Több éves hagyomány már cégünknél, hogy az évet oktatással, vizsgával és vacsorával zárja remek, összetartó kollektívánk. És már az sem meglepő, hogy a Fortuna HR specialistái folyton új módszerekkel igyekeznek magasan képzett munkatársaink tudásszomját enyhíteni; év végén teszteltük cégünknél a kiterjesztés előtt áló relaxációs oktatási módszereket. Nem kérdés, hogy kollegáink magasan megfeleltek az elvárásoknak!


Fortuna továbbképzés...

Most sem maradhatott el munkatársaink folyamatos szakmai képzésének újabb állomása. Az oktatás mellett látható, ahogy a megszerzett, folyamatosan gyűlő, immár rengeteg tudás optimális áramlását biztosandó kollegáink saját módszert fejlesztettek: egyszerűen jobb kezük mutatóujjával rövidre zárják az áramlás irányát. Igen, Fortuna Logistic, a magyar szakmai tudás elmélyítéséért!


Eseménydús időszak...

Nem teltek unalmasan cégünk életében az elmúlt hetek. Előbb egy Opel idős vezetője hajtott ki teherautónk elé, majd néhány héttel később egy durrdefekt hatására szaladt le járművünk az M5-ös autópályáról, 10 tonna fagyállóval a hátán...

Az Opel vezetője kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet, míg az M5-ösön sofőrünk és a rakomány is sértetlen maradt.

További képek az M5-ről >>

További képek a karambolról >>


Az orvostudomány csodájával Erdélyben...

 

Hála a modern technikának, és az orvostudomány rohamos fejlődésének, a néhány bejegyzéssel korábban selejtesnek titulált járművünk felépült az M0-son szerzett maradandó betegségéből, azonban rehabilitációja még folytatódik.

Ennek érdekében kis szanatóriumi útra küldtük Erdélybe, pihenése keretében lásson ő is világot, mielőtt teljes erővel a hazai utakon kell ismét helyt állnia. Első, alaposan dokumentált útjára cégünk vezére is elkísérte.

 

További képek >>


Az árvízi védekezésben is élen a

Fortuna Logistic...

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk gyors reagálású vezetője személyes közreműködésével hozzájárulhattunk az árvízi védekezéshez a Dunakanyarban!

 

További képek >>


Töretlenül fejlődik vállalkozásunk gépparkja...

A Fortuna Logistic mindig is híres volt a magas szintű környezetvédelemről; a fenntartható fejlődés és bolygónk egészséges jövőjének biztosítása érdekében "zöld autókkal" végeztük tevékenységünket.

Az élet azonban rákényszerített minket is a váltásra: a bolygó fenntarthatósága helyett fő szempont a cégünk fennmaradása lett ez évben.

Úgy látjuk, ennek egyetlen lehetséges módja, ha a "zöld autók" helyett "(narancs)sárga autókkal" állunk ezentúl megrendelőink szolgálatába. Első lépésként a zöld Mercit cseréltük egy sárga DAF-ra, mely márka most köszöntött be flottánkba!

További képek >>


Fortuna a köz szolgálatában...

Cégünk nem csak profi munkájáról, innovatív fejlesztéseiről, médiaszerepléseiről ismert; amerre jár, mindenütt a segíteni vágyás mozgatja munkatársait.

2013. április 29-én sem volt ez másképp: munkatársunk, Géza, látván, hogy nagyon sokan szeretnének még mögötte is feljutni az M0 autópályára, úgy gondolta, azzal tud legtöbbet segíteni embertársainak, ha kicsit összébb tolja az előtte kígyózó sort.

Sajnos a művelet duplán is rosszul sikerült - autónk is selejtesre tört, és az M0-s is még inkább beállt... Személyi sérülés nem történt.

További képek >>


8 évesek a fiúk! Boldog születésnapot!!! (további képek >>>)

további képekért kattints!!!

És hogy miért nem lehet 8 évesen jogosítványt szerezni Magyarországon???

 

 


Fortuna Logistic: a megkerülhetetlen tényező...

A fuvarozók helyzetéről közöl összeállítást a Figyelő legfrissebb száma. Mivel cégünk a piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a Fortuna Logistic Kft. vezetőjét is megszólaltatta az újság. Így a közszolgálati televíziók után már az egyik legnagyobb gazdasági hetilap is ad cégünk véleményére. A képre kattintva elolvashatják a szaklap írását.


Fortuna évzáró továbbképzés, vacsora... (további képek >>>)

további képekért kattints!!!

Minden évben karácsony előtt tartjuk munkatársaink továbbképzésével egybekötött évzáró vacsoránkat. Ha megnézzük a korábbi évek fotóit, szembetűnő az az éles különbség, mely a munkatársaink arcára kiült hangulatot jellemzi. Csak remélni tudjuk, hogy a 2012-es esztendő valamennyiünk számára vidámabb időszakot hoz...


Köszöntjük...

 

... flottánk legifjabb tagját, mely 9 éves csikóként szolgálja megrendelőinket bel- és külföldi fuvarokban egyaránt.

A beszerzést nagyban segítette, hogy partnerünk gépparkjából kiöregedett a jármű...


A Nemzeti Segélyalap fő támogatója a Fortuna Logistic!

Cégünk és a munkáját lelkiismeretesen végző R. Gábor tűzoltó főhadnagy együttműködésével jó példaként kívánunk szolgálni hazánk lakossága előtt. Rendíthetetlenül azért dolgozunk, hogy a költségvetési egyensúly jelen gazdasági környezetben is megteremtődjön, valamint az államadósság drasztikusan csökkenjen, akár cégünk adósságának növekedése árán is.

A lenti 1 millió forintos büntetést azért kapta cégünk, mert a 10 darab ÜRES, hangsúlyozzuk, ÜRES kanna nem volt megfelelően rögzítve a teherautón, valamint az egyik ÜRES, hangsúlyozzuk, ÜRES kannáról hiányzott a halacskás bárca...


Veszélyes hulladék lerakót építettünk...

Az önkéntesség évében cégünk sem maradhat ki az önzetlen munka nyújtotta örömökből, jó szándékból.

Munkatársaink önzetlen munkájával veszélyes hulladék lerakót építettünk!

Köszönjük!


Búcsúzunk...

28 évnyi szolgálat után búcsúzunk a képen látható teherautónktól...

A kép a kiszolgált jármű utolsó útja előtt készült.

Köszönjük a sokévi megbízható segítségedet!


Már a nemzetközi médiában is adnak cégünk véleményére...

 

Málnási István ügyvezető igazgató úr nyilatkozott a Duna TV Híradójában 2011. július 25-én

A Magyar Televízióban elhangzott nyilatkozatot <<ITT>> tekinthetik meg!


Súlyos baleset az M7-esen...

Súlyos balesetet szenvedett egyik járművünk az M7-es autópályán. A képen látható BMW román sofőrje fékezés nélkül hajtott bele teherautónkba.

Mint látható, az autó komoly sérüléseket szenvedett, ezen már az új magasnyomású mosóberendezésünk sem sokat segít. Teherautónk jobban bírta a kiképzést; Bal hátsó lámpája kicsit elferdült, szintúgy a lépcső, és a hátfalból csöpög az olaj...

A balesetet mindenki túlélte.

Képek a teherautónkról >>


Próbakörön új gépünk...

Köszönhetően az EU-s támogatásoknak, sok vállalkozás fejlődhet kis hazánkban. Mi nem ilyenek vagyunk, mármint nem EU támogatásokból gyarapodunk - cégünk inkább leleményes megoldásokkal növeli szolgáltatásainak színvonalát.

Legjobb és legújabb példa erre köztisztasági projektünk, melynek keretében egy új kamionmosót építettünk.

A "Fortunás kamionok tisztaságának biztosítása egy új kamionmosó megépítésével " projekt cégünk leleményességének keretében valósult meg.

Kedvezményezett: Fortuna Logistic Kft.

Közreműködő szervezetek:
ismeretlen eladó a vaterán - vadonatúj mosó berendezés biztosítása féláron
Jäklekémia - tartályok biztosítása
Ankel - víz biztosítása
Építéstechnika - szerelvények biztosítása
cégünk jól képzett szürkeállománya - fizikai erő biztosítása

A projekt az Európai Unió támogatása nélkül, a fenti közreműködők segítségével valósult meg. Köszönjük!

 


Géppark-fejlesztésünk új irányt vett...

 

Hála az üzemanyagárak mindent csúcsot megdöntő emelkedésének, cégünk 2011-es géppark-fejlesztésében új, hazánkban még nem honos módszert vezettünk be.

A beszerzett eszközzel vállalkozásunk filozófiájával összhangban mind szolgáltatásunk minőségének magas szintre javításában, mind a kollektíva csapatszellemének fejlesztésében komoly eredményeket értünk el, már az első napokban is.

A magasnyomású mosóberendezés kettős célt szolgáló alkalmazását rövidesen egy oktató videóban mutatjuk be.


Korszerű ismeretek alkalmazása a gyakorlatban...

Folyamatos továbbképzéseink révén munkatársaink korszerű ismereteket szerehetnek, és a szimulátorokon végzett valósághű szituációs gyakorlatokat mindennapi munkájuk során is alkalmazhatják. Az alábbi videóban megtekinthetik, miként hasznosítják munkatársaink a gyakorlatokon tanultakat a teherautók rakodása és a korszerű távközlési eszközök használata során. Szintén nem elhanyagolható forrásokat fordítunk a kutatás-fejlesztés területére, melynek keretében a cégünknél megtalálható tudás a targoncák közlekedésének továbbfejlesztésében, az erőforrások maximális kihasználásával a "két vezető elvében" is kicsúcsosodott. A módszer nemzetközi bevezetését megkezdtük, neves tanácsadó cégek vásárolták meg fejlesztésünket.

 


Fortuna évzáró továbbképzés, vacsora... (további képek >>>)

további képekért kattints!!!


Döbbenetes, ami történt...

Az "ártalmatlan" vörösiszaptól nyolcan meghaltak, emberi életek százai mentek tönkre.

Egy kis visszatekintés: az Ajkai timföldgyárat anno 10 millió forintért adták el (akkor 1,5 milliárdot ért), hogy az új tulajok vállalják a teljes rekultivációt. Azóta láttuk, milyen eredménnyel. Az eladáskor volt versenytárs, aki 3 milliárd forintos bankgaranciát nyujtott volna, pályázata formailag nem volt megfelelő...
Az új "tulajok" jöttek a semmiből, ma 52 milliárddal benne vannak az első 100-ban. A MAL amúgy masszivan veszteséges... Küldhetünk SMS-t, gyüjtést rendezhetünk, külföldről is érkeznek az adományok a károsultak megsegitésére. A tulajok hallgatnak...
Azt hiszik,az idő nekik dolgozik...


Az elmúlt hetekben 2 "eseményünk" volt. Az M7-en a sárga tábla láttán a tisztelt Székesfehérvári Katasztrófavédelem "üdvöskéje", R. Gábor főhadnagy a parkolóba terelte autónkat, majd miután mindent rendben találtak, lakmuszpapirral megvizsgálta az IBC.-k tetejét. Pár csepp folyadék volt a tetőn, lakmusz elszineződik, ez a megrendelőnek 800 000 Ft-jába kerül.
A másik eseményünk Tatán történt. Kollegánk elsüllyedt, a tüzoltók húzták ki a vegyianyaggal megrakott teherautót. A sikeres mentés örömére a helyi katasztrófavédelem tartott egy röpke 3 órás elenőrzést, ami után egy rakományrögzitési hiányosságot találtak. Pechünkre ezt a spanifert a sofőrünk vette le a tüzoltók megérkezésekor, ennek bizonyitása hetek kérdése lesz.
további képek >>>


Cégünk újdonságai... JÁTSSZON VELÜNK!

Partnereink igényeinek még teljesebb kiszolgálása érdekében újabb járművel bővült cégünk flottája. Mostantól a kisebb terjedelmű fuvarokkal is állunk rendelkezésükre. Munkatársaink az új járműhöz is színben illeszkedő formaruhában látják el feladataikat. Az utcán járva a rendőrök, vasutasok és postások után már cégünk munkatársai is messziről azonosíthatók! Ha séta közben megpillantja munkatársunkat, fényképezze le és küldje be email címünkre (a képet!) A beküldők között Fortuna-ajándékokat sorsolunk ki!


A reklám hatása...

Bizonyára a Peugeot 206-os reklámja járhatott munkatársunk fejében, mikor a Hungárián meglátta maga előtt a kis Renault Mastert. Bizonyára nem tetszett neki, így a maga elképzeléseinek megfelelő alkatúra szerette volna formálni. Két dolgot azonban nem vett figyelembe: bár franciának francia, de ez mégsem pözsó; másrészt a kiszemelt áldozat előtt volt egy VW is... Így a présbe helyezett jármű máris formásabb lett... Ugye, mennyivel szebb így, tervező urak?


6 évesek a fiúk! (további képek >>>)


Lord: Örökké lemezbemutató

ezen az estén a Fortuna Logistic vezetője, Málnási István tragikus körülmények között elhúnyt édesapja emlékére szólt a vándor...

 


Világszínvonalú kommunikáció cégünknél...

Társaságunk az autópark folyamatos fejlesztése mellett komoly erőforrásokat fordít az informatikai és a kommunikációs technológiai színvonal fejlesztésére, magas szinten tartására. Megrendelőink igényeinek kielégítése érdekében járműveink állandó kapcsolatban állnak egymással, valamint cégünk irányító központjával, hogy a munkaszervezés dinamikusan és zökkenőmentesen biztosítsa partnereink megrendeléseinek határidőben történő teljesítését. Világszínvonalú kommunikációs rendszerünkön zajlott egyik munkamegbeszélést meghallgathatják <<itt>>!


Rajtunk nem múlt Ferihegy... (további képek >>>)

Január utolsó szombatján hatalmas hó lepte el Budapestet. A hétvégén esett vagy fél méter, így szombaton majdnem egész nap zárva volt a Ferihegyi repülőtér. Mindez azonban nem cégünkön múlott: a mostoha időjárási körülmények és a hétvége ellenére szakképzett és elhivatott munkatársaink segítségével a repülőtér síkmentesítését biztosító sószállítmányt időben és pontosan eljuttattuk a megrendelőhöz.


>nagyobb kép>

A józan ész diadala...

... a paragrafusok felett!

A héten kaptuk kézhez a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság határozatát, melyben a cégünk ellen veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó rendelkezések megsértése miatt indult eljárás megszüntetéséről értesítenek.

Mi eddig is tudtuk, hogy ártatlanok vagyunk, ám ezt ezúttal a hatóságok is belátták.


Fejlődésünk az új évben is töretlen...

Bár még csak januárt írunk, cégünk eszközparkjának dinamikus fejlesztése máris egy új pótkocsi szolgálatba állításával folytatódott. Bár ismerjük a jelenlegi gazdasági helyzetet, azért reméljük, nem ez volt az utolsó beszerzésünk idén...


Fortuna évzáró ... (további képek >>>)

Illusztris helyszínen, a Budapesti Vidróczky Csárdában tartotta a Fortuna Logistic Kft. munkatársainak legújabb továbbképzését. Így karácsony közeledtével mindenki kicsit lassít az évközi tempón, azonban cégünk ezt az időszakot is a szolgáltatási színvonal fejlesztésére használja fel. Az oktatásokat követően egy kiadós, ízletes ebéddel köszöntük meg munkatársaink egész éves kitartó munkáját. A jó hangulatú összejövetel valamennyiünk számára hasznos volt. Boldog karácsonyt!


Tehetséggondozás cégünknél ...

2009-ben vezette be a Fortuna Logistic Kft. az új, tudományos kutatásokon alapuló karrier-menedzsment rendszerét. Célunk, hogy valamennyi munkatársunk számára világos, nyomon követhető életpálya modell kerüljön megtervezésre, mely során pontról pontra látható, hogy a cégünknél eltöltött idő és a minőségi munkavégzés meghozza az eredményét.

Programunkban munkatársunk újabb karrier-szintre lépett, mely által egy sokkal minőségibb munkakörülményeket biztosító járművön teljesíthet szolgálatot. Gratulálunk!


A Fortuna a családokért!

A fuvarozói szakmában eltöltött 20 év sok-sok kötelezettséggel is jár. Idén cégünk CSR tevékenysége keretében soha nem látott mértékben járult hozzá Magyarország költségvetéséhez.

Mindez azonban nem tántorít el benünket, hogy a társadalmi felelősségvállalásunk jegyében ez év karácsonyán a családok számára is megpróbáljuk szebbé, meghittebbé tenni az ünnepeket.

Cégvezetésünk döntése értelmében (a magas üzemanyagárak ellenére) fél áron vállaltunk (azaz inkább teljesítettünk) egy karácsonyfa szállítási megbízást. Boldog ünnepeket!


A napokban történt...

Péntek reggel B. P. gépkocsivezető nagyon ideges lett, mivel 5 tonna veszélyes áruval a Hungária körúton kiesett a jobb hátsó kereke. Olyannyira, hogy oda sem bírt nézni, amíg a mentés azon munkálkodott, hogy működőképessé tegye járművünket. Kicsivel később azonban már zsebre tett kézzel azért figyelte, hogy meghúzzák azokat a csavarokat, amiket ő elfelejtett... Majd türelmetlenségében elveszítette fejét, és egy gyenge pillanatában véletlenül segített a mentésnek... Köszönjük.


Töviről hegyire Zamárdinál... (további képek >>>)

Nem múlhat el nap, hogy a korábban felsorolt szervek közül egynéhány ne kísérelné meg a napi betevő előteremtését, magyarul az előírt pénzbehajtást. Zamárdinál járművünk a közlekedési hatóság tüzetes ellenőrzésén esett át. Az ellenőrök kúsztak, másztak meglesték a rakományt, bepillantást nyerhettek a vezetőfülkébe, autónk alá másztak, és készült sok-sok szép fotó is. És a következetes munka meghozta gyümölcsét: a külföldről érkezett, gyári csomagolású rakomány belsejében nem volt meg egy bárca, így az előreláthatólag 400 ezer forintos büntetés tudatában elégedetten távozhattak a köz (azaz a mi) emberei(nk)...


A gőzmozdonytól Őriszentpéterig... (további képek >>>)

Csütörtök reggel a 8-as úton Veszprém és Márkó között közlekedők arra lehettek figyelmesek, hogy egy gőzmozdony halad előttük sávjukban. A köd oszlásakor azonban megnyugodhattak, hiszen csak cégünk egyik járművéről folyt a sósav... A kiérkező veszprémi tűzoltók két vízsugárral locsoltál az autót, az utat, majd végül egymást is... Autónk a mentesítést követően továbbhaladt úticélja felé, majd Kertánál a másik forgalmi irányban ellenőrzést végző vámosok az ADR jelzés láttán átrohantak a másik sávba, hogy ellenőrizhessék autónkat. Szentgotthárdnál a KPM a platótól folyó valami (a veszprémi tűzoltók vize) miatt állították meg munkatársunkat, majd Őriszentpéteren a rendőrség a szomszéd településre kísérte autónkat, ahol mérlegelték, hogy nem túlsúlyos-e az üres autó... Napunk további része nyugalmasan telt.


Búcsúzunk...

... Kasza Lajos munkatársunktól!

Lajos barátunk egy szép napos reggelen 2 ujja közé csippentve lóbálta autója slusszkulcsát, és közölte, hogy ő nem állat, és ezt nem lehet bírni, így nem teljesíti a cégünk által elvállalt, reá osztott aznapi fuvart.

Ennyiben maradtunk, közreműködését köszönjük.


Ezt is elintéztük!

Röpke négy óra sorbanállás után részesei lehettünk Magyarország sikertörténetének!

A négy óra és a havi párszázezer forint közpénzzé történő felajánlása már feljogosítja cégünket, hogy olyan helyekre is bejuthassunk autóinkkal, ahová eddig nem csak álmodtuk, hanem teljesen ingyenesen be is jutottunk...


Cégünk legfőbb erénye, a munkatársak folyamatos képzése

Az utóbbi időben túlságosan is megszaporodó és túlszigorodó közúti ellenőrzések és folyamatos büntetések túlélése érdekében munkatársaink részére oktatást tartottunk. Cégünk filozófiája szellemében a munkatársak folyamatos szakmai képzése, fejlesztése eddig is társaságunk erőssége volt, melyet igazol partnereink megelégedettsége és cégünk iránti töretlen bizalma is.


Gratulálunk!

A képen a Székesfehérvári Katasztrófavédelem minden földi jóval ellátott gépjárműve látható, melynek beszerzéséhez cégünk 1,8 millió forinttal járult hozzá büntetések formájában. Kérem tekintsenek el attól, hogy "jó munkát" kívánjunk nekik...


HURRÁ!!!

A lehető legnagyobb örömünkre szolgál, hogy hazánk lakossága egyre nagyobb biztonságban érezheti magát! A Rendőrség, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Katasztrófavédelem, valamint a Vám- és Pénzügyőrség után már a Polgári Védelem is a millió helyről szorongatott (kivégezni rendeltetett) fuvarozói csoportokra utazik (ahelyett hogy homokzsákolnának...). Munkahelyteremtő ötletünk alapján javasoljuk, hogy ezentúl a parkolóőrök, a házmesterek és a hajléktalanok jól kiképzett csoportjai is szálljanak be a haza megmentésébe, és bírságoljanak ők is... Köszönjük.


Rajtunk nem múlik... (további képek >>>)

... a költségvetés egyensúlya! Hogy ne kelljen túl nagy kiadáscsökkentő intézkedéseket hoznia pártunknak és kormányunknak, ami tőlünk telik, megtesszük! Pénteken újabb 600 ezer forinttal járultunk hozzá (igaz, a vámosok unszolására) hazánk bevételeihez, mely a következő 2 tételből állt össze: nem volt meg mind a 28 tachográf-korong - 400 ezer, nem volt pontos a menetlevél kitöltése - 200 ezer. Köszönjük, szívesen.


Súlyos gyorshajtáson kapták munkatársunkat!

P. Z. munkatársunk sajnálatos módon a társadalomra, embertársaink testi és szellemi épségére súlyosan veszélyes tettet hajtott végre ez év május 28-án: a megengedett sebességet nagy mértékben túllépve száguldozott, és szerencsétlenségére be is mérték - 26 km/h sebességgel...

"Jutalma" egy 3 hónapos kitiltás lett a sértett cég telephelyéről...


Ismét nemzetközi fuvaron a Fortuna! (további képek >>>)

Újra nemzetközi fuvart teljesített cégünk! Munkatársunk, Kanyó Sándor Lentiben járt fuvaron. Megbízását pontosan, szakszerűen, előírás-szerűen, a megrendelők teljes megelégedettségére (ez társaságunk esetében természetes!) teljesítve hazafelé vette az irányt, azonban a súlykorlátozások maradéktalan betartása mellett egyszercsak Szlovéniában találta magát. Mivel felismerte, hogy így viszonylag későn fog hazaérni, egy éles balkanyarral 20 km-ből megúszta a nemzetközi kitekintést. Azonban így cégünk a szlovák mellett már a szlovén utakon (piacon) is megmutatta magát!


Köszöntjük a csapatban...

... Kasza Lajos új munkatársunkat!

Hogy a beilleszkedést megkönnyítsük, Balamb... azaz bocsánat, Albert beavatta új kollegánkat a banánevés cégünknél elvárt művészetébe...


A hónap dolgozója: univerzális munkaerőnk... (további képek >>>)

A hétvégén telep- és tereprendezést tartottunk. Hogy cégünk munkatársai mennyire univerzálisak, azt a hónap dolgozója is igazolja. Miután megérkezett telepünkre BMW-jével, egyből targoncára ült. És hogy a kerekek számának csökkenése ne álljon meg itt, a következő "járműve", mellyel bizonyított, a talicska volt. Valamennyi eszköz tekintetében tisztességesen helyt állt. Gratulálunk! Folyt. köv...Évzáró oktatást és céges ebédet tartottunk... (további képek >>>) (>>videó<<)


Breaking news: ma este betörtek az irodánkba! (2008.12.02.)


Kicsit több lett. Maradhat?

Egy icipicit elmértük a raksúlyt, pontosan 194 340 Ft-tal lett több a rakomány, mint amennyi lehetett volna.

Bár a rakomány súlya a megengedett határon belül volt, azonban nem számoltunk a göngyöleg tömegével... Ennek a drága göngyölegnek lett az eredménye a 194 340 Ft összegű bírság...


Alánk járt a VW...

A telepen történt, hogy alánk tolatott egy VW-vel egy külfödi embertársunk...

A manőver olyannyira jól sikerült, hogy csak targoncával sikerült kiszabadítani a szorult helyzetéből...

 


Nemzetközi fuvarokon a Fortuna...

Immár két éve erősíti járműparkunkat a képen látható Mercedes, mellyel cégünk már nemzetközi forgalomban is partnerei rendelkezésére áll.

Kitűnő műszaki állapotú járművünk szakképzett személyzetével már túl is van első nemzetközi bevetésén: igazi csapatmunkával sikerrel abszolváltuk Velky Meder-i fuvarunkat!


Katt a nagyobb képért!

Mennyi az annyi?

Közigazgatási bírság kiszabásáról kaptunk kedves hangú határozatot a Csornai Rendőrkapitányságtól. A határozat értelmében két ügyben voltunk sárosak: autónkon található egyik tűzoltókészülék jelzője nem teljesen a zöld mezőben tartózkodott, sofőrünk pedig a 28 tachográf korong mellett nem tudta igazolni, hogy a hónap során egyik napon szabadságon volt... Mindezért 700.000,- azaz Ötvenezer forint bírságot szabott ki ránk a hatóság.

Ennek kapcsán játékra invitáljuk látogatóinkat: várjuk a tippeket, hogy a fenti szabálysértések (majdnem bűncselekményt írtam...) a határozatban megjelölt melyik összeggel hivatottak büntetni? A határozatra kattintva nagyobb képen is megcsodálható...Járműparkunk tovább bővült...


Köszönet teherautóink ponyváiért

a Knauf-nak!


Egy elégedett dolgozó,

és egy "üzemi baleset"...

 


Kollegánk területet jelöl, őt viszont egy madárka jelölte meg


Betongerendát szállítottunk

további képek >>


Célpontban a főnök... :)

 


Cégünk új szerzeményei...

Műszaki problémák következményeként cégünk új autó beszerzése mellett döntött.

A kicsit alább meggyűrt Mitsu használata közben munkatársunk észlelte, hogy elszakadt az ékszíj. A műhelyben kiderült, hogy valóban nincs meg az ékszíj, de ez az ékszíjtárcsa hiányának folyománya.

Ám még ez sem a végleges diagnózis volt, mivel a fél főtengely is hiányzott... Így járműparkunk egy újabb Mercedes-szel bővült.

 

Állatkerünk pedig egy szőrös állattal (nem, nem a bajúszos, hanem a szőrös az új családtag...)!

 

Az ember, akinek bejött az élet...

Bemutatnánk (volt) munkatársunkat, aki a nehéz gazdasági helyzet hatása ellenére is megtalálta nálunk a számítását. Nem sok dolog kellett hozzá: egy korlátlan felhasználású MOL kártya, egy teherautó, egy éjjel-nappal nyitvatartó raklapos, aki leveszi a gázolajat, és egy hülye főnök (én), aki vakon megbízott munkatársai becsületében. N. Kálmán rövid fél éves itt tartózkodása során több millió (!!!) forinttal károsította meg cégünket. Rövid távon bejött neki az élet, a többit majd a rendőrség, ügyészség stb eldönti. Szép volt kálmán!


2007. december 11.

A nap, amikor miattunk állt az M0-s...

Az úton haladva munkatársunk, P. Béla azt vette észre, hogy nem megy az autó. Kiszállva rémülten vette észre, hogy néhány alkatrész hiányzik a helyéről. Gondolta, nincs nagy baj, mert a hiányzó alkatrészeket megtalálta az úton... Autóstársaink legnagyobb örömére 35 liter olajjal is megajándékoztuk a közlekedőket.

 

További képek >>


Költözködtünk...

Múlt hétvégén nagy munkába fogtunk: költözködtünk. A nagy feladatban barátaink sem hagytak cserben, sőt a Hajléktalanszállóról is kaptunk segítséget (balra). Az Állatkert pedig egy gorilla kölcsönadásával biztosította (jobbra), hogy ne nyúljon éjszakába a lakás kiürítése. Köszönjük!

Próbaúton a Mitsu...

2007. november 9-én, pénteken K. J. egy napos tesztvezetésen vett részt cégünknél. Induláskor a telepen lebontotta a csatornát, majd második produkciójáig is csak a következő kereszteződésig kellett várni. Itt lefulladt, majd sikeresen rükvercbe rakta a kocsit, a mögötte álló autós örömére... Kitartását, odaadását igazolandó röpke egy óra alatt meg is érkezett a 4 km-re lévő Egressy útra. És hogy a nálunk eltöltött napját még emlékezetesebbé tegye, Piliscsabán - figyelmen kívül hagyva, hogy a nagy hidegben bizonyára összemehetett a közúti nyílás - 60 km/h-val próbált bemenni egy olyan aluljáróba, amibe a személyautók is csak nagy óvatossággal hajtanak be. Miután megreformálta az autó külsejét, haladéktalanul jelezte a főnöknek, hogy a ponyvatartó vas kicsit meghajott, és a ponyva is egy picikét elszakadt... Képek az új dizájnú Mitsuról és két új fortunás Mercedesről... >>


3 évesek a fiúk!

 

2007. június 10-én tartotta Misó és Balu 3. születésnapi partiját. Az eseményre összesereglett népes vendéghad együtt örült a két ördögfiókával. A nap érdekessége, hogy az ünnepi falatokról a Grand Rojál Gundel Kempingszki melegbüfé Shreknek öltözött mesterszakácsa gondoskodott, míg Gidó szülinapi csipcsipcsókázott a srácokkal. Képek a partiról >>


Baleset a Hungária körúton...

2007. március 19-én, hétfőn reggel 5 órakor 50 perckor Géza a Hungária körúton állt a Vajda Péter utcai kereszteződésnél, amikor a visszapillantóból látta, hogy Uzgum Ötez török kamionos 80 km/h-s sebességgel csúszik felé, és már csak a csattanás... >> további képek

>> további képek >> további képek >> további képek

Cégünk vezetősége folyamatosan azon töri magát, hogy megrendelői kívánságait maradéktalanul teljesítse.
Persze, a zökkenőmentes munkához elkel bébiszitterünk odaadó segítsége is...

kattints a többihez!!! kattints a többihez!!!
kattints a többihez!!!

Cégünk vadiúj szerzeménye: a Mercedes!


Új vendégkönyvet indítottunk.....


További, korábbi hírek, események >>


Oldalainkon röviden megismerheti cégünket, bemutatjuk szolgáltatásainkat. Képgalériánkban friss fotókat találhat munkatársainkról, irodánkról, telepünkről és járműveinkről. Folyamatosan nyomon követheti a cégünk életében történteket, ahol az Ön hozzászólását is várjuk!


Köszönjük megtisztelő figyelmét.

Bővebb információkkal a lenti elérhetőségeken állunk rendelkezésére.

 

Üdvözlettel:


Málnási István
ügyvezető igazgató