Köszöntünk a LORDINFO Zenei Magazin oldalán!


ÖRÖKKÉ - új Lord album! - MEGRENDELHETŐ webshopunkban! (2010. április 1.)
Megjelent, így már megismerhető és megrendelhető a LORD új stúdióalbuma! Az Örökké című albumot, melyhez egy koncert DVD is tartozik a 2008-as Sitkei Rockfesztivál Lord koncertjéről! LORDINFO Hűségprogramunk keretében, amennyiben vásároltál már áruházunkban, több száz forint kedvezményt kapsz rendelkezésedre álló hűségpontjaidért! Az albumról kis ízelítőt találhatsz a Videógalériában! Ismerd meg a lemezt!

Az ország talán legjobb bőrboltja! >> katt ide!!

Rendeld meg házhoz kedvező áron! >>> LORDINFO Hűségprogram! Részletek a webshopban!

Szóljon a LORD! - dupla válogatásalbum - 34 Lord sláger új köntösben!
Billentyűsök éjszakája - koncert DVD - igazi zenei csemege!


Támogatókat, hírdetőket várunk! >>> (hogy oldalunk tovább működhessen)Születésnapi akciók webshopunkban! (2010. június 26.)
Júniusban ünnepelte 8. születésnapját a LORDINFO Zenei Magazin. Ez alkalomból új akciót hirdetünk webshopunkban: ha legalább két terméket vásárolsz, a hűségpontok mellett valamennyit azonnali 10 % kedvezménnyel kapod meg! Keresd ajánlatunkat a LORDINFO webshopban! Akciónkat 2010. augusztus 31-ig meghosszabbítottuk!


Hétvégi beszámolók... (2010. június 29.)
Harkai helyszíni tudósításunk mellett Szeleczki Misi pápai és őriszentpéteri képei is megtalálhatók a Képgalériában, harkai videó a Videógalériában! Köszönjük!


Zajos hétvége... (2010. június 20.)
Zajos hétvégén van túl a Lord; ugyan a szalkszentmártoni koncert a rendkívüli időjárási helyzet miatt elmaradt, azonban mind Alsópáhokon, mind Celldömölkön sátorszaggató koncertet adott a zenekar. Celldömölkön legutóbb 5 éve jártunk (mármint a zenekar, mert én celldömölkiként 3 hete is...), pedig a város szemmel láthatólag, füllel hallhatólag igényli ezt a muzsikát... Szóval a két púposházas koncert után jövő hétvégén újabb 3 zenés est vár rátok - részletek Koncertajánló oldalunkon. Celldömölki helyszíni beszámolónk mellett Szeleczki Misi alsópáhoki képei is megtalálhatók a Képgalériában, celldömölki videó a Videógalériában!


Gerjeni beszámoló... (2010. június 13.)
Szeleczki Misi gerjeni képei megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Másodszor is Győrszentivánon... (2010. június 11.)
A tavalyi nagy siker után idén is szeretettel várták a Lord együttest a (Győr)Szentiváni Fesztiválon ma este. A siker most sem maradt el, nagyon jó hangulatú koncertet prezentált a csapat a győri városrész nagy eseményén. A fesztivál még szombaton és vasárnap is folytatódik, nem kisebb sztárokkal, mint a Republic, Inna, vagy az Edda. Természetesen az amatőr együttesek sem maradhatnak el a rendezvényről, programok már kora délutántól zajlanak. Részletes műsor Koncertajánló oldalunkon, Lord-képek a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Berger-fagylalttal a jó hangulatért... (2010. június 6.)
Bőbe látogatott szombaton a Lord a Rith együttes meghívására. És ha már Bőben jártaka fiúk, nem hagyhatták ki az ország talán legjobb cukrászdáját sem Bük-fürdőn. A fürdő szomszédságában található Berger cukrászdában nem más, mint a zenekar egykori menedzsere, Berger Pisti barátunk látta vendégül a jó fagylaltra és süteményre mindig kapható zenekart. Ha Bük-fürdőn jársz, Te se hagyd ki ezt a kuriózumot! A bői koncertről Szeleczki Misi küldött képeket, melyek megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Koncertajánló... (2010. május 30.)
A júniusi koncertek részletes információ (időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) és éves előzetes letölthető koncertprogram Koncertajánló oldalunkon! Bő, Győrszentiván, Gerjen, Alsópáhok, Szalkszentmárton, Celldömölk, Pápa, Harka, Őriszentpéter, Sopron


Horgásztó-nyitó Marcalgergelyiben... (2010. május 30.)
Egy csodálatos horgásztavat álmodott és alkotott Joó Laci barátunk Marcalgergelyiben, és ahogy dukál, ezt bizony jó nagy csinnadrattával meg is kell nyitni. Ez az elképzelés is sikeresen megvalósult, jó nagy Lord koncerttel és ezt követő méretes tüzijátékkal emlékezetessé tették a vendéglátók ezt az estét. Köszönjük a vendéglátást! A tó és a megnyitó képei már a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Hétvégi beszámolók... (2010. május 23.)
Ezen a hétvégén két helyszínen lépett színpadra a Lord, pénteken Fertőszentmiklóson, szombaton a várpalotai Pannon Fesztiválon. Szeleczki Misi képei már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Makói beszámoló... (2010. május 17.)
Szeleczki Misi makói képei megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Győrben a motorosok dübörögtek, Győrújbaráton a Lord is... (2010. május 8.)
Átdübörgött Győrön a győrújbaráti motoros találkozó résztvevőinek felvonulása. Az esti Lord koncert előtt már most látható, hogy jó kis bulinak nézünk elejbe. A rengeteg felvonuló biztosította, hogy 10 percen keresztül csodálhassuk a vasakat, melyek közt nem egy érdekesség is megtalálható. Az este valóban igazolta a várakozásokat, nagy-nagy pörgős koncert kerekedett. A felvonulás és a koncert képeit megnézheted a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában! A szombati első, sárvári buli képeit is megtalálod!


Jánossomorjai majális... (2010. május 2.)
Sok-sok okos kutyus és a Lord várta a jánossomorjai majális látogatóit tegnap este. A zenekar egy hatalmas bállal feledtette azt a 23 évet, mióta nem járt a településen. Képes beszámolónk a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Koncertajánló... (2010. április 25.)
Ugyan a mai keceli koncert a zenekaron kívülálló okok miatt elmaradt, azonban májustól beindulnak a motorostalálkozók, szabadtéri koncertek. Koncertajánló oldalunkon megtalálhatjátok a májusi bulik részletes információit, és az éves előzetes program is letölthető!


Beszámolók... (2010. április 13.)
Több beszámoló felkerült galéiánkba, így a hétvégi miskolci és budapesti koncertekről találhattok képeket, valamint a sajtótájékoztatós galériánk is bővül a másnapi soproni próba fotóival. Szeleczki Misi képei a Képgalériában! Köszönjük!


Lord: Örökké - a Hammer World-ben is... (2010. április 12.)
A magyar hard rock szintér máig is alkotó nagy legendái közé olyan csapatok tartoznak, mint az 1969-ben még Gesarolként létrejött, de 1973-tól már a mai nevet használó P. Mobil, az 1973-ban még Griffként megalakult Edda, vagy az 1972-ben elindult szombathelyi Lord. Az Eddának és a Mobilnak már rég megjelentek az első lemezei, talán a legjobb korszakaikon is túljutottak már, amikor a Lord még mindig nem kapott hazai bemutatkozási lehetőséget. Első nagylemezüket is csak Ausztriában tudták megjelentetni 1985-ben. Azóta persze sok víz lefolyt a Gyöngyös patakon, de a Lord ma is remek formában van, sőt, minden túlzás nélkül lehet mondani, hogy erősebbek, mint valaha. Az új basszert és friss lendületet felmutató Kifutok a világból album 2006-ban jelent meg, ezt a nagysikerű Szóljon a Lord! dupla válogatás követte, most pedig itt a vadonatúj stúdiómunka, az Örökké. A csapat két meghatározó tagjával, az énekes Pohl Misivel és a gitáros Erős Attilával találtok két oldalas beszélgetést a Hammer World magazin áprilisi számában. Továbbá az újságban részletes lemezkritikát is olvashattok! Keressétek a Hammer World rockzenei magazin április számát az újságárusoknál!


Hát ez bemutatódott... (2010. április 4.)
Igen, tisztességesen bemutatódott a csütörtökön megjelent új album. Az Örökké 13 csoda darabjából nem kevesebb, mint 8 dal szólalt meg koncertverzióban ezen az estén, nem kis sikerrel. A lemez megismertetése azonban nem áll meg, jövő héten Miskolcon és Budapesten a Wigwamban koncertezik a Lord. Lemezbemutatós képek már a Képgalériában, hangulatjelentő videó (újabb dalokkal!) a Videógalériában!


Mozgalmas hét közben a Lord... (2010. április 3.)
Nem nyugdíjas tempóban zajlott a hét a Lord számára, és még koránt sincs vége! Hétfőn a Magyar Televízó élő adásában zenéltek a fiúk, csütörtökön az Örökké album megjelenése kapcsán sajtótájékoztató és dedikálás volt a program a fővárosban. Pénteken Pohl-pincében erősítettek rá a mai szombathelyi lemezbemutatóra, hogy az új dalok is úgy szólaljanak meg,a hogy az Ti elvárjátok (és a zenekar is elvárja...). A budapesti eseményekről Szeleczki Misi képei a Képgalériában. A sajtótájékoztatóról írt a zene.hu, mely cikket <<itt>> találjátok!


mtv Teadélután... (2010. március 29.)
Az imént fejeződött be a Magyar Televízió Teadélután című műsora, melyben vendég volt a Lord! A beszélgetés mellett 2 dalt élőben el is játszottak a fiúk, így a nagyközönség hallhatta az Itthon vagy otthon!-t, valamint az Ördög és angyalt. A két dalt, valamint közte a beszélgetést megtekinthetitek a Videógalériában, avagy <<ide>> kattintva!


Hétfőn a Teadélutánban... (2010. március 26.)
Hétfőn délután a háromnegyed ötkor kezdődő Teadélután műsor vendége lesz a Lord az m1-en! A köztévé délutáni beszélgetős műsorában a zenekar élőben fog zenélni! Kövesd a tévéden vagy online az mtv honlapján! Rövid ajánló <<itt>>!


ClassFM-en a Lord... (2010. március 25.)
Csütörtök este 10-től a Class FM rádió vendége volt Gidó és Horváth úr. A beszélgetés szerkesztett változatát meghallgathatjátok <<itt>>!


HírTV-ben a Lord... (2010. március 25.)
Szerdán Gidó és Horváth úr a Hír TV Paletta című műsorának a vendége volt. A beszélgetés apropója természetesen az április 1-jén megjelenő új album, az Örökké volt. A riportot jó minőségben megtekinthetitek <<itt>>!


Április 24.: Billentyűsök éjszakája 2.! (2010. március 23.)
2008 szeptemberében különleges eseményt szerveztek az Arénába: hat neves billentyűs és dalszerző varázsolt egy nagyon egyedi estet a zenei csemegék kedvelőinek. A kuriózum folytatásért kiáltott; így április 24-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ismét billentyűs parádé várható. Nem kisebb nevek lépnek ismét színpadra, mint Jankai Béla, Pálvölgyi Géza, Benkő László, Berkes Gábor, Závodi Gábor, Lerch István, és persze a mi kedvenc Gidófalvy Attilánk! Ők vendégeket is hívtak, így az estet Debreczeni Ferenc, Demeter György, Kiki, Miller Zoltán, Bársony Attila, Rúzsa Magdi, Frenreisz Károly, Takáts Tamás, Vörös István, Varga Miklós, Charlie, és Pohl Misi teszi színesebbé. Légy részese egy kihagyhatatlan zenei élménynek! 2008-as helyszíni beszámolónkat megtalálhatod <<itt>>! További információk: www.billentyusokejszakaja.hu


Győr már énekelt... (2010. március 20.)
Mi is jelezhetné jobban előre az új album várható sikerét, mint hogy megjelenés előtt tíz nappal a nemrég befejeződött győri koncerten már énekelte a közönség a valóban remek dalokat, melyek úgy tűnik, állandó helyet szorítottak meguknak a koncertprogramban. Persze csak a jó kis húzós életmű dalok mellett; ezúttal ezekből a ritkábban hallható nótákból szemezgettünk videónkban. Képes beszámolónk a Képgalériában, hangulatjelentő videó már a Videógalériában! És hogy megjelenéskor már te is pörgethesd az új korongot: már előrendelheted webshopunkban nagyon baráti áron!


Pécs és Sopron... (2010. március 15.)
Szombaton Pécsett, vasárnap Sopronban borzolta a kedélyeket a Lord. A két koncerten Szeleczki Misi fotózott, képeit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


Répcelaki beszámoló... (2010. március 7.)
A pénteki répcelaki koncert képei a Képgalériában!


Budapest is megkapta... (2010. február 28.)
... a maga hatos csomagját a hamarosan megjelenő új Lord lemezből! A szokásos Wigwam szokásos hangulatú és sikerű buliján a fővárosi rockklub közönsége is meghallgathatott egy majd' fél lemeznyi remekművet, és hát meg kell mondanom, értékelték is a zenekar igyekezetét. Persze a régi nagy slágerek sem maradhattak ki, sőt, volt Ördögtánc és Szemedben a csillagok is! Képes beszámolónk a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában! Egy csokor az új nótákból! Fiúk-lányok! Lehet tanulni az elkövetkező bulikra!


Megállíthatatlanul beindult... (2010. február 21.)
... a 2010-es koncertszezon, így szombaton már a második koncerten találkozhattatok a zenekarral, ezúttal Ajkán. Szeleczki Misi képei a Képgalériában! Köszönjük!


Hótorlaszos szezonkezdet... (2010. február 14.)
Hiába a méteres hófalak, a főutakra fújt hótorlaszok, a jégpályaként is becsületes utak, ha az év első koncertjéről van szó, a Lord nem ismer akadályokat. Székesfehérvár volt az úticél, és a sok-sok rajongó segítségével a forró koncert - úgy tűnik - a nagy jeget is megolvasztotta... Új műsor, fél tucat új dal az április 1-jén megjelenő stúdióalbumról, hatalmas hangulat... Szeleczki Misi képei már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


2010-ben is: LORDINFO Hírlevél... (2010. február 10.)
Az új évben is rendszeresen jelentkezik hírlevelünk a LORD legfrissebb híreivel! További információk, feliratkozás >>


Rajtra készen... (2010. február 6.)
Ma is intenzíven, este hatig folyt a próba Sopronban, így a kis csapat rajtra készen várja a jövő szombatot, hogy egy hónap stúdiózás után végre ismét találkozhasson közönségével. Amit ígérhetünk: már az év első buliján, Székesfehérváron sem fog csalódni, aki ott lesz! Legyél ott Te is! A mai, szombati fotók a Pohl család jóvoltából már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük! (Istenem Giz, az a vad...)


Gulyás, rizsfelfújt, rántott szelet, madártej... (2010. február 5.)
Idén első alkalommal jelentkezik gasztronómiai különkiadásunk; hát persze, hogy Sopronból, a Pohl rezidenciáról. De ha már Sopronban járt a zenekar, nem maradhatott el a próba sem. Koncertkészre hangszerelték a fiúk az új nótákat, és a 2010-es induló koncertműsor is összeállt. Még szombaton folytatódik a munka, hogy jövő szombaton Székesfehérváron már a vadonatúj programmal lephessék meg a rajongókat. Pénteki képeink már megtalálhatók a Képgalériában! (ahogy alakulnak a Sopron környéki koncertek, még néhány ilyen melléklettel biztosan jelentkezhetünk 2010-ben!)


Nyertél a LORDINFO-val! (2010. február 3.)
Ha Te vagy a képen (mely a december 28-i szombathelyi óévbúcsúztató Lord-koncerten készült), a HammerWorld magazin játékában nyertél 2 belépőt a Depresszió zenekar 10 éves szülinapi bulijára, április 17-re a Petőfi Csarnokba! A részleteket keresd a HammerWorld februári számában! Gratulálunk!


Nosza rajta keverés... (2010. február 1.)
Múlt héten elvileg befejeződött a lemez anyagának rögzítése, így a mai napon már megkezdődhettek a keverés napjai. A feljátszott dallamok most kapnak igazán formát, és kialakul a lemez remélhetőleg tökéletes hangzása is. A munka jó ütemben halad, így áprilisra megjelenhet az újabb remekmű... De addig is: kezdődnek a koncertek!!! Aktuális információk, letölthető előzetes Koncertajánló oldalunkon!


Már a Misi is... (2010. január 26.)
Hétfőn Pohl művészúr is megkezdte a stúdiózást, hogy csoda-hangján formát öltsenek az új album varázslatos dalai, szövegei. Már csak két hónap, és meghallhatjuk, mi sikerült! (annyit azért elárulhatunk, hogy Gödi egy komoly jutalmat ajánlott fel Misi produkciója hallatán...) Szeleczki Misi legfrissebb képeit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


A nagy munka folytatódik - stúdióban a Lord! (2010. január 16.)
Nagy iramban folynak a Lord legújabb lemezének stúdiófelvételei Érden. Lajos már kész a dobbal, és Frenki is felvarázsolta a nem is akármilyen basszus-szólamot. Most Attiláink töltötték meg élettel a stúdiót, jönnek a gitárok és a billentyű. Ha már többé-kevésbé összeállt az alap, akkor Misi köszörülheti torkát, hiszen ezen az albumon igazán megmutathatja, mit is tud ő olyan nagyon... Szeleczki Misi legfrissebb képeit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


Gidó a Hír TV-ben... (2010. január 5.)
Tegnap Gidó és Horváth Pisti a Hír TV Paletta című műsorának vendége volt. A beszélgetést nyolc percben megtaláljátok a Videógalériában!


A nagy munka megkezdődött - stúdióban a Lord! (2010. január 4.)
Eltelt egy év, így ismét arról számolhatunk be, hogy stúdióba vonult a Lord! Most ugyan mennyiségileg kevesebb, ám minőségileg semmivel sem haloványabb produkció rögzítésére vállalkozott a zenekar: április 1-jére várhatóan megjelenik legújabb albuma. A munka vasárnap megindult: a dalok feljátszását követően így hét elején már Louié a terep, hogy a dob alapok rögzítésre kerüljenek, és azután a két gitáros fiú szállja meg Érdet. Szeleczki Misi képeit az első munkanapról megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


És az év lezárult... (2009. december 30.)
A szombathelyi óévbúcsúztatót mi más is követhetné, mint a Lord évzáró Sopronban. Semmi sem koronázhatná meg jobban az évet, mint szeretett Gizi asszonyunk vezetésével az egész Pohl-család vendéglátása. A szürkemarha-pörkölt azzal a túrós galuskával; na az most megadta az alapot a koncertre. 2009. tehát lezárult, ám 2010. is hirtelen fog kezdődni a zenekarnak. De addig is minden kedves olvasónknak, Lord-szimpatizánsnak boldog, sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk! Évzárós képeink a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Szombathely, Óévbúcsúztató... (2009. december 29.)
A Pallai Produkció hagyományos óévbúcsúztató rockbulijára gyűlt a nép tegnap este Szombathelyen, a Sportházban. A Dinamit és az Ossian mellett - nincs rá jobb szó - a Lord játszotta a főszerepet. Az új ékszerekkel felvértezett zenekar ismét megmozgatta a tömeget, hatalmas évbúcsúztatóban lehetett részünk. Ma este évzáró fergeteg Sopronban, aztán másodikán már irány a stúdió! Szombathelyi képeink a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Erős Attila a Nyugat Rádióban... (2009. december 18.)
Ma este kilenctől tízig a szombathelyi Nyugat Rádió vendége volt Erős Attila. Az adás szerkesztett változatát meghallgathatjátok oldalunkon! >>Nyugat Rádió beszélgetés>> (14 perc)


Újabb képek a próbáról... (2009. december 13.)
Szeleczki Misitől és a Pohl családtól kaptunk további fotókat a 3 napos soproni próbáról, melyek megtekinthetők a Képgalériában! Köszönjük!


Tömény élmény... (2009. december 12.)
Röviden így jellemezhetném mindazt, amiben a mai napon a LORDINFO stábjának része lehetett. Bebocsájtást nyertünk a soproni zenebarlangba, ahol a külvilágtól hermetikusan elzárva elkészültek a Lord 2010-es új albumának dalai. Háááát fiatalok, elmondhatatlan dalokat hallhattunk! A zenekar 37 évét meghazudtolóan fiatalos, pörgős album készül, fantasztikus hangszeres bravúrokkal, csodálatos lassú dalokkal. A 3 napos kemény munka után ma délután mindenki fáradtan, ám megelégedve térhetett haza családjához. Köszönjük a vendéglátást a Pohl családnak, akiknél egy újabb Csillag született (aki a képen a soproni karácsonyi műsoron lépett színpadra)! Ráadásul Dávid azon nagyon kevesek közé tartozik a mai naptól, akik kezükbe foghatták az ország egyik legjobb gitárosának, Erős Attilának féltett hangszerét. Képek a Képgalériában.


SZAVAZZ A 2010-ES SITKEI ROCKFESZTIVÁL FELLÉPŐIRE!!! (2009. december 11.)
Most aztán Te is beleszólhatsz, ki lépjen fel jövőre Sitkén! Szavazás a fesztivál oldalán! www.sitkeirockfesztival.hu


LORD 2010: a műhelymunka megkezdődött! (2009. december 11.)
E hét nem marad nyomtalan a Lord történelemkönyvében: 3 napos műhelymunka kezdődött Sopronban, melynek eredménye a tavasszal egy frenetikus új album formájában ölt testet! Szépen formálódnak a dalok a Pohl pincében, míg egy csendes zúgban Misi és Balogh József tanárúr a szövegeket csiszolgatja. A kemény munkát Gizi asszony mesés főztje, és Radics Peti (most már egy fenevaddal őrzött) békés szálláshelye teszi kellemessé. Hétvégén helyszíni tudósítással jelentkezünk Sopronból, hogy bemutassuk, miként készíti elő a zenekar a januári stúdióra legújabb dalait. Hisz' az új év kis híján már a stúdióban éri a csapatot, hogy a Hammer Music kiadásában áprilisra megjelenhessen az újabb remek! Addig meg szavazzatok Sitkére itt lentebb!


Bedugult a Fehérvári út... (2009. december 6.)
No nem közlekedési hírek közlésére vállalkozunk, mert akkor kapásból meg is buknánk. A fenti megállapítás ugyanis szombat estére vonatkozik, amikor a Lord tartotta soros Mikulás buliját a Wigwamban. A koncert előtt egy órával már a Savoya-parkig minden lehetséges (és nem lehetséges) négyzetcentiméteren autó állt, és a koncert kezdetét is majd' fél órával csúsztatni kellett, mivel még erősen az utcán állt a bejutni szándékozók sorának vége... Szóval úgy hiszem, ennyi bevezető után már nem is nagyon kell ecsetelni a koncert hangulatát, azt úgyis meglátjátok képeinken a Képgalériában, valamint videónkon a Videógalériában!


Élet a diszkógömbökön túl... (2009.november 23.)
Péntek este a diszkókat meghazudtolóan forró rockbulit élhetett át mindenki, aki nem törődve az előítéletekkel ezen az estén a Club Goas-t választotta Mosonmagyaróváron. Mert hiába diszkó, azért pénteken a két órás rockzene döngette a klub falait... Ha a hang nem is, a zenekar mindenképpen elért Sopronig, hiszen szombaton a Pohl-pincében, a már-már megszokott próbahelyen a fiúk megkezdték az új album munkálatait. A megbeszélésen túl már néhány dal is formálódott az aranykezű művészek munkája által. Folytatás decemberben, melyről természetesen oldalunkon folyamatosan beszámolunk! Szeleczki Misi képei a Képgalériában. Köszönjük!


Héhahó Frenki, elhagytál valamit!!! (2009. november 19.)
>> na de mit???


Szanyi beszámoló... (2009. november 19.)
Szeleczki Misi szanyi képei megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Rudolf mindent vitt... (2009. október 24.)
Olvasóink már régóta tudhatják, hogy Sopron nem csak a hűség, hanem a jó bulik és a fenséges étkek városa is. A pénteki esti nagy sikerű koncertet övező szarvassült azzal a túrós galuskával, hááááát... A Rudolf mellett Pohléknál asztalra került rumosmeggyes golyó és marcipános-barackos pite is hozzájárult, hogy ennyire jól sikerüljön a koncert a Hangárban... (már most várjuk december végét!) Köszönet érte Gizi asszonynak! Képek a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Maglódi képek... (2009. október 18.)
Szeleczki Misi maglódi képei már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Győri beszámoló... (2009. október 11.)
A szombati esti teltházas győri koncert képei a Képgalériában, videó a Videógalériában! Beszámolónk Szeleczki Misi fotóival bővült! Köszönjük!


Miskolci képek... (2009. október 6.)
Szeleczki Misi új fényképezőjével sok-sok csodafotót készített a miskolci koncerten is, mely képek már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Szüreti napok Nagycenken... (2009.szeptember 26.)
Ahogy a képen is látható, némi technikai malőr próbálta meghiúsítani a Lord tegnap esti nagycenki koncertjét, de természetesen sikertelenül. Az előzenekar fellépése alatt 5-10 másodpercenként szállt el az áramforrás. Minden elismerés a fiatal Rith tagjainak, hogy ilyen körülmények között is megpróbálták előadni műsorukat. Aztán a szervezők kerítettek egy áramfejlesztőt, így a Lord már hiba nélkül muzsikáhatott. Nem is akármekkora koncert részesei lehettünk! Az esten Balogh József tanár úr a zenekar tagjainak átnyújtotta az új album januárban megkezdődő munkálataihoz az új dalok szövegtémáinak tervét. Várjuk nagyon! Képek a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Wigwam képek... (2009. szeptember 20.)
Szeleczki Misi és a Pohl-család Wigwam fotói már a Képgalériában! Köszönjük!


Hétvégi beszámoló... (2009. szeptember 14.)
Ez a hét sem telt el "mint a tenger" érzés nélkül. Hagyományosan nagy tömeg előtt lépett színpadra a Lord Székesfehérváron, a FEZEN pénteki napján. Szombaton pedig egy csodálatos kastély várta a fiúkat Kékeden. és persze egy nagyon remek koncert kerekedett ebben a mesebeli környezetben is. Szeleczki Misi fotói (már Kéked is) a Képgalériában! Köszönjük!


Dorog... (2009. szeptember 8.)
Hatalmas tömeg várta a Lordokat vasárnap este Dorogon, az 59. Bányásznapokon. Szeleczki Misi ismét fotózott, így a koncert képes beszámolóját megtalálhatjátok a Képgalériában! Köszönjük! Szintén új képek kerültek galériánkba a sitkei fesztet megelőző soproni próbáról!


Ismét Jó estét Sssssitke! (2009. augusztus 30.)
Hú mekkora koncerten vagyunk ismét túl! Aki még nem volt Sitkén, az talán el sem tudja képzelni, mi is folyik itt már hosszú évek óta... (nekik próbálunk segíteni rendszeresen videóinkkal) Szóval köszönet mindazoknak, aki a dupla hátrány (munkanap és rossz idő) ellenére ott ünnepelt velünk a kápolna tövében! Sajnos Demjén koncertje ismét túl rövidkére sikerült, így a Lordé volt a feladat, hogy a negatív pillanatokat feledtesse. Jelentem, sikerült. Képek a Képgalériában, Lord videó és összefoglaló a fesztiválról a Videógalériában!


Újra Écsen... (2009. augusztus 23.)
Hú, ez tényleg jó volt. A jó szokásokhoz híven ismét fantasztikus étkekkel várta a Lord együttest (és idén a P. Mobilt is) Écsen a Rácz család. A raguleves, a dámszarvas pörkölt, a sültek, a gombamártás, a hatalmas torta... Felejthetetlen volt, így éjszaka közepén is... A legjobb közönségtől a legjobb zenekarnak díjat ezen az estén Török Józsi is átvehette. A keretes szerkezetű vacsora között - ha jól látjuk a képeken - koncert is volt, nem is akármilyen! Elmaradásunkat pótoljuk az agárdi és a pénteki donnerskircheni képekkel. Fotók a Képgalériában, écsi videó a Videógalériában!


Sziget-fotók... (2009. augusztus 15.)
Bár videóban nem tudjuk visszaadni, a Pohl-család és Szeleczki Misi fotóival megpróbáljuk közvetíteni azt a hangulatot, ami a Sziget Fesztiválon kerekedett a Lord koncertjén. Képek a Képgalériában! Július közepéről Lövőről Balogh Zolitól kaptunk jó kis fotókat, melyek szintén felkerültek gyűjteményünkbe! Köszönjük!


Keleten száraz, nyugaton nedves... (2009. augusztus 9.)
Két jól bejáratott Lord-függő fesztiválra volt hivatalos e hétvégén a Lord. Pénteken Ajakon, a Lakodalmason aratott hangos sikert, míg szombaton az ország másik felében, a sárvári motoroson fokozta a hangulatot. Sárvár nem csak emiatt volt hagyományos; épp úgy mint tavaly, idén is szakadó esőben tombolt a várudvar. Amúgy ez a szombat a találkozások napja volt; közel egy év után ismét láthattuk Rácz Peti barátunkat, és Berger Dödi is sok ismerőssel összefuthatott Nádasdy-ék várában. Képek a Képgalériában, bőséges sárvári videó a Videógalériában!


Hernádi képek... (2009. augusztus 10.)
A vasárnapi hernádi koncert fotói a Képgalériában! Köszönjük Szeleczki Misinek!


Hétvégi beszámoló... (2009. augusztus 2.)
Jászszentandrási képes beszámoló a Képgalériában! Köszönjük Szeleczki Misinek!


Hétvégi beszámolók... (2009. július 27.)
Motorosok Sirokon és Szentlászlón. A hétvége képes beszámolói a Képgalériában! Köszönjük Szeleczki Misinek és a Pohl-családnak!


Hétvégi beszámolók... (2009. július 19.)
Pénteken Abádszalókon, szombaton Lövőn adott őrületes, égszaggató koncertet a Lord. Szeleczki Misi fotói megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük! És ebben a formában is köszöntjük Berger Pisti barátunkat, aki 60. születésnapja alkalmából Lövőn kellőképpen megoválásra került.


Augusztusi koncertajánló... (2009. július 18.)
Folytatódik a nyári koncertdömping hazánkban és határainkon túl is! A részletes augusztusi program már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Frissült letölthető koncertelőzetesünk is. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk, plakátok: Jászszentandrás, Ajak, Sárvár, Hernád, Budapest Sziget, Agárd, Donnerskirchen, Écs, Sitke

Hétvégi beszámolók... (2009. július 14.)
Pénteken Szigethalmon, szombaton Cibakházán, vasárnap Nován koncertezett a Lord. Szeleczki Misi fotói megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Újraindul vendégoldalunk! (2009. július 5.)
Hosszabb pihenő után újraindul Vendégoldalunk (LORDolgok menü), ahová várjuk bármilyen Lorddal kapcsolatos műveteket. Újraindulásunk apropójából Tücsök egy régesrégi fotóját láthatjátok saját kötésű pulóverében. Na és Miczák Lacika barátunk is sziporkázott egyet ismét...


A VOLT Fesztiválon találtuk... (2009. július 5.)
Kiküldött tudósítónk segítségével egy érdekességre bukkantunk a tegnap zárult VOLT Fesztiválon Sopronban. A hűséges látogatók véleménynyilvánításának példás módját nézd meg itt>>!


Hétvégi beszámolók... (2009. július 5.)
Pénteken Zircen, szombaton Mihályházán aratott hangos sikert a Lord. Saját képeinket Szeleczki Misi felvételeivel erősítettük meg, így a fotókat már megtekinthetitek a Képgalériában! Köszönjük! Mihályházi videó a Videógalériában!


Jelentés Szentivánról... (2009. július 1.)
A győri Oxygen TV készített rövid interjút Misivel a Szentiváni Fesztiválon, melyet megtaláltok a Videógalériában!


Veszprém után a Káli-Ranch... (2009. június 27.)
Tavaly indult, idén folytatódott a Káli rencsi őrület, idén már az Ossián társaságában. Ahogy az várható volt, valamennyi koncertet nem kerülheti el a folyamatos esőzés, így sajnos ez a Lord esetében a szombati bulira esett... A koncert előtt Miczák Lacika barátunkhoz volt hivatalos a zenekar, ahol igazi vendégszeretetben lehetett részük a fióknak. Szeleczki Misi fotói a Képgalériában! Köszönjük!

Győr segített... (2009. június 26.)
Mindjárt az első napja hatalmas sikert hozott a péntektől vasárnapig zajló Szentiváni Fesztivál rendezvénysorozatnak. A Lurkó Alapítvány támogatását is magára vállaló kezdeményezéshez a győri és környékbeli polgárok is segítő kezet nyújtottak - igazolták ezt már az első estén teltházzal. Az Auróra, a Lord, az Edda és a pontoslabdás Dévényi Tibor felejthetetlen szép nyári estét varázsolt, és az időjárás is megkegyelmezett erre a pár órára. Képes beszámolónk a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Júliusi koncertajánló... (2009. június 27.)
Júliusban sem odahaza zenélgetnek a fiúk, szinte az ország minden pontján beleakadhatsz egy őrületes Lord koncertbe! A részletes júliusi program már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk, plakátok: Zirc, Mihályháza, Szigethalom, Cibakháza, Nova, Abádszalók, Lövő, Sirok, Szentlászló.

Hétvégi beszámolók... (2009. június 22.)
A pénteki hajdúböszörményi és a szombati nagykanizsai koncert fotóit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük Szeleczki Misinek!

A gyermekeket is segíted a Szentiváni Fesztivállal... (2009. június 18.)
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Szentiváni Fesztivál hagyományosan jótékony célokra is fordít a jegybevételeiből. Nincs ez másképp ez évben sem - a győri Lurkó Alapítványt segíted Te is, ha jövő hétvégén kilátogatsz a háromnapos fesztiválra. A fellépők a teljesség igénye nélkül: Lord, Edda, Dévényi Tibor, LK Beat, Zoltán Erika, LLJunior, Charlie, Apostol, LB27, Magna Cum Laude, stb... A teljes programot megtalálod Koncertajánló oldalunkon. A rendezvény adományátadással egybekötött sajtótájékoztatóját ma délelőtt tartották a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban - a Pohl-család képei már a Képgalériában! Köszönjük! És ne feledd: Szentiváni Fesztivál június 26-27-28, Győrszentiván! Három nap, rengeteg program, akár 1500 HUF-ért! A Revita TV beszámolja itt >>


Repülősnap Tokorcson... (2009. június 15.)
Ezen a hétvégén minden repült Tokorcson, ahol a reptéren két napos fesztivállal ünnepelték a repülés szerelmesei egymást és a szabadságot. Ahogy minden más, vasárnap este a Lord is szárnyalt - hangárszaggató koncerttel örvendeztette meg Celldömölk környéki rajongóit. Képek a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában! Szeleczki Misi a pénteki salgótarjáni motorosról küldött képeket, melyeket megtaláltok a Képgalériában! Köszönjük!

Első téti rockfeszt... (2009. június 13.)
Az első téti rockfesztiválon az első igazán nagy durranást a Lord alkotta ma este. A koncerten Abaházi Csabi is beszált néhány vokál erejéig - végre egy igazi rock-produkcióban is bizonyíthatta tehetségét... :) Győri Laci Sopronból indult a koncertre kerékpárral - egy icipicit számolta csak el magát, mivel a jó 110 km-es út után a koncert végére sikerült megérkeznie. Sebaj, majd legközelebb... Az écsi terüljterüljasztalkám viszont időben érkezett különböző liba-, pulyka- és bélszín finomságokkal, meg persze mesés süteményekkel... Képes beszámolónk a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Lord a Danubiuson... (2009. június 7.)
Az elmúlt percekben a Danubius Rádió Hajrá Magyarock! című műsorában Abaházi Csaba vendége volt Gidó és Loui. A beszélgetést két részben már meghallgathatjátok a 7 éves LORDINFO-n! Danubius riport 1. rész>> Danubius riport 2. rész>>

Motoros-zegerszeg... (2009. június 7.)
A tegnapi zalaegerszegi motorostalálkozóról Szeleczki Misi képes beszámolóját megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!

Jó estét Pilismajóóóót! - sok motoros hidegben is indul... (2009. május 30.)
Az idei szezon leghidegebb motorostalálkozóján vehetett részt a Lord Pilismaróton. A nagy áprilisi-májusi hőség így a hónap végére kifáradt, azonban pozitívumként értékelhető, hogy a koncert alatt legalább az eső nem esett. Most jön az, hogy a hideg cseppet sem zavarta a zenekart és a közönséget, mivel hatalmas hangulatú buli kerekedett - de ez valóban így volt. Szeleczki Misi ismét küldött képeket, így a beszámolót már megnézhetitek a Képgalériában. Köszönjük!


Hammer World: két oldalon Szóljon a LORD! (2009. május 29.)
Az 1972. óta létező szombathelyi Lord zenekar egy izai hungarikum. Első albumukat az alapítás után 13 évvel készíthették csak el, és akkor is Ausztriában, de azért a '80-as évek végére sikerült országos népszerűségre szert tenniük. A '90-es évek közepén számos viszontagságot átélt zenekar a 2006-os Kifutok a világból albummal új életre kelt, a napokban pedig egy Szóljon a Lord! című dupla válogatással jelentkeztek, amelynek 34 sikerdalát egy oberschützeni stúdióban vették fel újra. Pohl Misi énekessel és Erős Attila gitárossal Gyöngy beszélgetett. Keressétek a júniusi HammerWorld rockzenei magazint az újságárusoknál!


Elismerés és ősbemutató: Wigwam Budapest... (2009. május 24.)
Második csapását mérte idén a Lord a budapesti Wigwam közönségére. Hangulatban ezúttal sem volt hiány, ahogy meglepetésekben sem. A koncert közben vehette át a zenekar a legjobb közönség legjobb zenekarának járó elismerést, de az est folyamán Gidó is megragadta Gibsonját. Képeinket Szeleczki Misi eddig sehol sem látott fotóival egészítettük ki, melyek megtalálhatók a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Júniusi koncertajánló... (2009. május 24.)
A júniusi koncertdömping részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk, plakátok: Zalaegerszeg, Salgótarján, Tét, Tokorcs, Hajdúböszörmény, Nagykanizsa, Győrszentiván, Kővágóörs. Éves koncertelőzetesünk is frissült, már letölthető pdf-ben!


Rockfeszt Fertőendréden... (2009. május 17.)
Ha Fertőrákos idén ki is marad, a soksok Lordbarát nem maradhatott most sem Lord nélkül a Fertő környékén. Szeleczki Misi képei a tegnapi fesztiválról a Képgalériában! Köszönjük!

Balogh József: Fohász föloldozásért... (2009. május 17.)
Balogh József szombathelyi költő, pedagógusnak Fohász föloldozásért címmel az idei Ünnepi Könyvhétre jelenik meg verseskötete a budapesti Littera Nova Kiadó gondozásában. A könyv bemutatója 2009. június 2-án (kedden) az Oladi Általános Művelődési Központ színháztermében lesz. Minden vers és Lord rajongót szeretettel vár a zenekar szövegírója. Meghívó >>

Az első motoros... (2009. május 9.)
Megkezdte motoros szezonját a Lord, pénteken fergeteges bulit adott a hetedik győrújbaráti jótékonysági motoros találkozón. A koncerten a HammerWorld főszerkesztője is képviseltette magát és lapját. A kétnapos fesztivál ma még vár minden érdeklődőt. Ahogy az écsi különítmény a zenekart várta koncert után egy királyi lakomára, melyről Szeleczki Misi küldött néhány fotót (ez utóbbin stábunk legnagyobb bánatára más elfoglaltságok miatt nem tudott jelen lenni...). Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Jászberényi beszámoló... (2009. május 3.)
A tavalyi nagy eső után idén fedett helyen aratott hangos sikert a ord Jászberényben. A hangulatot a Power alapozta meg, de a Lord sem okozott csalódást a kilátogatóknak. Szeleczki Misi képes beszámolója már a Képgalériában! Köszönjük!

Első rockaréna Zalaegerszegen... (2009. május 1.)
Április utolsó napján az első rockarénát rendezték meg a zalaegerszegi stadionban. Szeleczki Misi képei megtekinthetők a Képgalériában! Köszönjük!

Jöttünk, ettünk, mentünk - próba Sopronban... (2009. április 25.)
Foglalta össze emígyen Gidó a tegnapi zártkörű koncertet, melyet Gizi asszony kapott saját otthonában. Hálája jeléül gulyással és túróspalacsintával vendégelte meg a próba során megfáradt zenészeket. A műsorba illesztendő új nóták feldolgozása remekül sikerült, mint a képeken látható, még Gödi gitárja is előkerült... A Pohl-család fotóit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


Májusi koncertajánló... (2009. április 19.)
A májusi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk, plakátok: Jászberény, Győrújbarát, Fertőendréd, Budapest Wigwam, Pilismarót. Éves koncertelőzetesünk is frissült, már letölthető pdf-ben!

Szanyi beszámoló... (2009. április 19.)
Ismét teltház és hatalmas hangulat fogadta a Lordot Szanyban. A szervezők is mindent megtettek a sikerért, az egész környéket teliplakátolták. Így senkinek sem kellett csalódni ebben a szombat estében. Szeleczki Misi képei megtekinthetők a Képgalériában! Köszönjük!

Balogunyom: kétezren a szabadtéri szezonnyitón... (2009. április 13.)
Igazán ütősre sikerült a LORD 2009. évi szabadtéri szezonnyitója: kétezer vasi és nem vasi rajongó tisztelte meg részvételével a vasárnapi balogunyomi koncertet! Bár napközben kellemes meleg volt, azért éjszakára már meglehetősen hűvös kerekedett, de ez sem szegte kedvét sem a zenekarnak, sem a kitartó közönségnek. Reméljük, az egész szezon ilyen jó lesz! A Vas Népe rövid beszámolója >> Szeleczki Misi fotói pedig már a Képgalériában!


Hú de régen Pécs... (2009. április 5.)
Jó egy éve jártunk Pécsett, így előre borítékolható volt egy igazi, forró hangulatú koncert. Sok barát összegyűlt az ország legkülönbözőbb pontjairól, hogy együtt és a zenekarral lehessenek. Szeleczki Misi barátunk például Ausztriából kerekedett neki, (nem) csak azért, hogy fotói segítségével Ti is átélhessétek a tegnap esti hangulatot. Köszönjük neki! Képek a Képgalériában!


Áprilisi koncertek, és kaposvári beszámoló... (2009. március 28.)
Az áprilisi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk, plakátok: Pécs, Balogunyom, Szany, Zalaegerszeg. Szeleczki Misi pedig a szombati kaposvári koncertről küldött képeket, melyeket megtekinthettek a Képgalériában! Köszönjük!

Arany Nyíl Rock Gála - díj(ak)nyertes a Lord! (2009. március 27.)
Az elmúlt órákban Budapesten jártunk a zenekarral, hogy kedvenc fővárosi helyünk, a Wigwam Rock Klub hagyományos éves Arany Nyíl Rock Gálájának díjátadóján vegyünk részt. Örömmel jelenthetjük, hogy a Lord lett a 2008. év zenekara, valamint a december 6-i fetrengéses őrülettel méltán hozta el Az év koncertje címet is! A zenekarnak gratulálunk, mindazoknak pedig, akik szavazatukkal segítették a sikert, nagyon köszönjük! Hamarosan a válogatásalbummal megháláljuk! A díjátadó képei a Képgalériában!


Balatonfüred... (2009. március 22.)
Szeleczki Misi pénteken Balatonfüreden sem volt rest, rengeteget fotózott, melyből válogatásunk megtalálható a Képgalériában!

ÚJRA! LORDINFO-hírlevél! (2009. február 22.)
Egy réges-régi szolgáltatásunkat élesztjük fel: márciustól újraindítjuk Hírlevél szolgáltatásunkat! Ha heti egy emailben értesülni szeretnél a Lord együttessel kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról, érdekességekről, iratkozz fel a lordinfo.hu(kukac)gmail.com címen, vagy a Hírlevél űrlap kitöltésével!


Ismét Sopron... (2009. március 18.)
Tegnap este ismét Sopronban adott koncertet a Lord, előtte azonban látogatást tettek a fiúk Joe Schneidernél oberschützeni stúdiójában, hogy szem- és fülügyre vegyék, miképp áll a lemez keverésével a mester. Jól. Pohlné Gizi ezúttal csodálatos és mennyei füstöltcsülkös zsíroskenyérrel rukkolt ki. Szeleczki Misi és Pohl Norbi képei már megtalálhatók a Képgalériában!


Sitke a Dunán... (2009. március 18.)
Végre adásba kerülnek a tavalyi Sitkei Rockfesztivál felvételei a Duna TV-n. A Kormorán koncertjét tegnap este sugározták, míg a többi rész adásának időpontjai a következők: március 24. 23.15 LORD, március 26. 23.50 Pokolgép, március 30. 23.55 Balázs Fecó és Keresztes Ildikó. A Bikini koncertjének adásidőpontja jelenleg még nem ismert. A Lord koncertje két dal kivételével teljes egészében adásba kerül jövő kedden.


Győri képek... (2009. március 17.)
A Kisalföld megyei napilap győri koncertképei megtalálhatók >>itt<<.

Teliasztal, teliház... (2009. március 15.)
Ha Győrben járunk (mondjuk én elég sűrűn...), mindig teliház fogadja a zenekart, falrepesztő hangulattal. Most éjjel sem volt ez másképp, mint ahogy écsi barátaink, Egérék terülj-terülj asztalkámja sem maradhatott el. Köszönet érte Gabiéknak. A koncert kétórásra sikeredett, nagyon nem akarta leengedni a fiúkat a színpadról a zsűri... Jövő héten a Lord táncdalzenekar fordul meg a soproni Dáridózóban, majd hétvégén a Balaton-partot támadja be a csapat. Győri képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Wigwam: Arany Nyíl Rock Gála, ünnepélyes díjátadó... (2009. március 12.)
Március 27-én, pénteken este 21 órától a budapesti Wigwam Rock Klubba hivatalos a zenekar, ahol idén is megrendezik az Arany Nyíl Rock Gála ünnepélyes díjátadóját. És hogy miért lesz ott a Lord? Gyere el Te is, és kiderül!


Sopronban a helyzet változatlan... (2009. március 7.)
Nagy számban képviseltette magát a zenekar és környéke a tegnap esti koncerten és az azt övező baráti összejövetelen Pohléknál. Lehet, hogy ez kis hazánkban manapság már szokatlan, de itt tényleg mindenki azt csinálta, amihez ért. Gizi a Pohl fiúkkal (stábunk hallatlanul aktív közreműködésével) sütött, főzött, Balogh József tanárúr verset rittyentett, Szeleczki Misi pakolt, a zenekar zenélt, mi meg (kissé gasztroreality formában) tudósítunk, hogy ti is láthassátok mindezt. De Berger Pisti, Te hol voltál? És külön köszönet Radics Petinek a szállásért! Soproni képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Nem is tudom... (2009. február 27.)
Nagy bajban lennék, ha döntenem kellene, hogy Gizi túróscsokislekváros palacsintája tetszett-e jobban, avagy az a keverés előtti, teljesen csupasz, nyers Lord-dal, melyet Misi menekített ki a stúdióból tegnap, és amit ma este volt szerencsém néhányszor meghallgatni a Pohl-rezidencián... De nem kell döntenem... :) Hölgyek-urak! Ez nagyon rendben lesz!!!

Vég(r)e a stúdiófelvételeknek... (2009. február 27.)
Hat hét kemény munka után elérkezett ez a pillanat is, mely a munka kezdetekor oly' messzinek tűnt... Tegnap este Erős Attila, Gidó, és Misi is befejezte a felvételeket, így a 34 dal minden hangja már rögzítésre került. Most Joe a soros, aki nyomban neki is látott a szintén óriási munkának; a rögzített hangokból ő fog olyan hangzású dalokat varázsolni, melyektől azt hiszem mindenki megdobja azt a bizonyos hátast... Az együttes most regenerálódik, gyógyul, aztán jövő péntektől úgy igazából belevág a sűrűbb koncertszezonba. Talákozzunk minél több ilyen esten! A Pohl-család képei az utolsó stúdiós pillanatokról a Képgalériában!


23. Sitkei Rockfesztivál - augusztus 29.! (2009. február 22.)
Idén sem maradhat el a legendás Sitkei Rockfesztivál, melynek klubja Téged is vár az iwiw-en! Gyere Te is közénk! Ha az elmúlt 23 évben voltál, vagy idén szeretnél jönni, a Klubban a helyed!

Wigwam-képek... (2009. február 23.)
Wigwam-képgalériánk Szeleczki Misi néhány fotójával bővült! Köszönjük! És ahogy az a képeken is látszik, aki a Lordra szavazott, kapott egy libacombot...

Szóljon a LORD! - keresztelő a Wigwamban... (2009. február 22.)
Valami különleges mindig van a wigwam-koncerteken. A tegnap esti őrületen jelentette be a zenekar, hogy az a csoda, amin január eleje óta dolgoznak a stúdióban, várhatóan áprilisban, Szóljon a Lord! címmel lát napvilágot, mint tudjuk, egy dupla válogatásalbum formájában. A Wigwamban amúgy minden változatlan; hatalmas koncert, kiváló hangulat, felülmúlhatatlan közönség... Ezért is szeretünk ide járni... Legközelebb májusban! Képek a tegnap esti koncertről a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Márciusi koncertajánló... (2009. február 17.)
A márciusi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Sopron, Budapest Josefina, Győr, Balatonfüred, Kaposvár. Oldalunk új információkkal bővült: nagyjából heti frissítéssel a Lord egész éves koncertprogramjának listája is letölthető! Bővebb információk pedig továbbra is mindig az aktuális hónap koncertjeiről kerülnek ki oldalunkra, jó szokásunkhoz híven.

Újabb képek az elsőről... (2009. február 17.)
Pápai Barna jóvoltából újabb nyolcvan képet találhattok a Képgalériában az idénynyitó székesfehérvári koncertről. Még ezeken túl is ajánlunk fotókat, a Fezen Klub oldalán még egy jó kupac kép is megtekinthető!

És visszavonhatatlanul elindult az év... (2009. február 15.)
Eljött az este, amit már mindenki nagyon várt. Másfél hónap koncertszünet után már nagyon hiányzott a közönség a zenekarnak, és ahogy tapasztaltuk, a zenekar is a közönségnek. Ahogy mindig, az év első koncertje, most már természetesen Székesfehérváron őrületesre sikeredett. A Power után a Lord is bizonyított, és persze ez még csak az első volt idén, nagyon sok hasonló est vár még rátok! Szeleczki Misi képei a Képgalériában!


Belehallgattunk a csodába... (2009. február 13.)
Tegnap este végre stábunk is kiérkezett a Kixx Tonstudio-ba, hogy a zenekar most is dolgozó 60 %-át meglátogassa. A szombati koncert miatt a héten tegnap zajlottak a felvételek utoljára, majd jövő héten várhatóan a maradék hiányok is pótlásra kerülhetnek, és onnan már Joe a soros, készülhet a keverés. Pohl művészurat új, eddig nem ismert oldaláról ismerhettük meg, nagyon otthonosan mozgott a konyhában... Köszönet Szeleczki Misinek, hogy vendégül látott otthonában, és a képekért, melyek a tegnapi fotókkal együtt megtalálhatók a Képgalériában!


Ismét a stúdióban... (2009. február 9.)
Egy hét pihenő után ma délután ismét a lemez felvételeit folytatta a Lord. Misi nekiállt a hátralévő 16 dal feléneklésének, és a hangszeres szólórészek rögzítése is e hét feladata. Amit már most tudunk: valami hihetetlenül komoly, zeneileg és minőségileg is egyedülálló produkció van születőben, mely minden Lord-szimpatizáns gyűjteményének féltett kincse lehet...

Színpadon a Looooooord! (2009. február 2.)
Négy hét stúdiózás után a héten regeneráló napokat tart a zenekar, így van idő pár szót szólni a koncertekről is, mivel februárban, bizony, megkezdődnek a közönségtalálkozós zenés estek... Most már hagyomány, hogy az együttes Székesfehérváron a Fezen Klubban tartja szezonnyitóját, és a budapesti Wigwam sem ismeretlen terep a zenekar rajongói számára. A két februári koncert részletes információi már megtalálhatók Koncertajánló oldalunkon. És persze jövő héttől újult erővel készül a lemez is!

Finis-felé a felvételek... (2009. január 28.)
Erősen a végéhez közelednek a válogatáslemez felvételei! A héten a billentyű és gitár szólók kerülnek rögzítésre, és Misi is szépen halad a dalok feléneklésével. Mint képeinkből látható, a sakál-vokál is összeállt már, hogy művészi, hmmmm, hogy is mondjam, vonyítással (?) színesítse Misi hangját a stratégiai pillanatokban... Kíváncsian várjuk az eredményt! A Pohl-család képei a Képgalériában! Köszönjük!


>> további képek >>>

Kulturális elismerés Balogh Józsefnek... (2009. január 27.)
Balogh József, a Lord szövegírója január 22-én kulturális elismerésben részesült városában. Szombathely Önkormányzata a "Kiemelkedő Kulturális Munkáért díj II. fokozatát" adományozta Balogh Józsefnek, költőtársával, Devecsery Lászlóval közösen. Jóska, stábunk nevében szívből gratulálunk, és további munkádhoz, küldetésedhez sok erőt, egészséget kívánunk! Indoklás, beszámoló a díjátadóról és további képek az alon.hu oldalán!


Mégfrissebbségek a stúdióból... (2009. január 23.)
Alakul a csoda! Ahogy haladnak a napok, egyre inkább körvonalazódik, hogy mi is lesz az eredménye ennek a hosszú-hosszú száműzetésnek... Szóval: a héten elkészültek a billentyű és gitár kíséretek, és már Misi is dalolt néhányat. A hétvégi pihenő és családlátogatás után jöhetnek a szólók, és Pohl művészúr is teljes erővel teliénekli a zenei alapokat. Szeleczki Misi most is résen volt, hogy ti is láthassátok, miképp is folyik a munka... Friss képek a Képgalériában!


Frissességek a stúdióból... (2009. január 12.)
Tovább folyik a munka az oberschützeni Kixx Tonstudioban. Loui keze nyomán a dob alapok elkészültek, és várhatóan Frenki is végére jut a 34 dal basszus alapjainak. Így keddtől már a két Attiláé a terep, hogy a gitár és billentyű alapok is rögzítésre kerüljenek. Az ellátást továbbra is Szeleczki Misi biztosítja, aki hétvégén saját otthonában is vendégül látta a fiúkat egy éjszakára. Hősünk valószínűleg hangszert válthatott, mert sikerült lefotózni a dob mögött… Hááát, jól áll neki… :) Köszönjük a képeket Misinek! Képek a Képgalériában!


Breaking news... (2009. január 7.)
Most kaptuk az információt, hogy az előző hírben hallható nóta valóban nem a stúdióból érkezett, hanem a Radar együttes egyik közelmúltbeli koncertjén készült a felvétel...

Az első hírek a stúdióból... (2009. január 7.)
Ahogy az korábbi híreinkben már szerepelt, a Lord hétfőn teljes létszámban bekopogott Joe Schneider stúdiójának ajtaján, hogy azt telipakolva minden jóval nekiugorjanak annak az egy hónapos munkának, aminek eredménye egy dupla válogatáslemez lesz nem is olyan sokára. Birtokunkba jutott egy felvétel, amely meg nem erősített hírek szerint már a stúdiómunka első eredménye lehet. A Nincs bocsánat feldolgozását <<itt>> hallgathatod meg. Szeleczki Misi barátunk, aki a zenekar sütemény- és vitaminszintjének utánpótlását is biztosítja, készített és küldött nekünk néhány képet a jó hangulatban és jó ütemben zajló munkálatokról. A képek már megtalálhatók a Képgalériában!


Kedves Lordosok! (2009. január 4.)
Az új év kezdetén én is szeretnék néhány szót szólni az elmúlt időszakról, a hivatalos részeken túl is.
Immár 6 és fél éve, hogy a LORDINFO őse megkezdte működését. 2002-ben nem volt olyan fórum, ahol a zenekarral kapcsolatos információk, hírek, koncertidőpontok és –helyszínek megjelenhettek volna, ahol a zenekart szerető fiatalok és kevésbé fiatalok hírekre és egymásra találhattak volna. A lap indulásakor célom volt egy ilyen hely létrehozása és üzemeltetése. Sosem a külcsín vezérelt, sokkal inkább a friss, naprakész hírek nagyközönség elé tárása, koncertbeszámolók készítése sok-sok fotóval. És nem feltétlenül csak a színpadi életről, mindinkább az azon kívüli Lord-életről, közösségi pillanatokról. Az évek folyamán sokszáz koncertről tudósíthattunk, és 2005. óta (némi kis töréssel) már nem csak fotókon, hanem rövid, hangulatjelentő videókkal is. Ez idő alatt közel 100 videót láthattatok, melyből 60 MÉG jelenleg is elérhető. Próbáltuk a zenekar esetenkénti médiaszerepléseit is bemutatni, több tévéadás is látható volt oldalainkon. Az oldal évek alatt jól bevált felépítésén és tartalmán továbbra sem kívánok változtatni, lehetőségeimhez mérten 2009-ben is szeretném bőséges, friss, hiteles, érdekes tartalommal megtölteni a LORDINFO-t.
Végezetül szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik az eddigiekben is segítették munkámat, és akik közreműködésére természetesen a jövőben is számítok. A legnagyobb köszönet Málnási Istváné, a Fortuna Logistic uráé, aki az erkölcsi és minden más segítségen túl már fotókat is küld az általam nem elérhető koncertekről (és kinevelte a zenekar legkisebb legnagyobb rajongóját). Köszönet Pintér Tamásnak, a Maddox Design-nak a videók tárhelyéért, Szeleczki Misinek a képekért és sok fuvarért, Pohléknak (Gizinek, Norbinak, Dávidnak), Beusnak a sok-sok képért, Radics Petinek az információkért, bátyámnak, Csabának a sok segítségért, és nem utolsósorban a zenekarnak, akik reményeim szerint elfogadták és talán meg is kedvelték az oldalt, hisz az egész értetek, a rajongókért, értük, a zenekarért, szóval az egész nagy Lord családért van. És köszönet Nektek, és az évi kétszázezres nagyságrendű látogatásnak, mely életben tarthatja oldalunkat.
2009-ben is a Lord legyen velünk!
Üdvözlettel, Horváth László, Laca

Videók, stúdió... (2009. január 4.)
Az új évet az előző év végi két koncert videójával köszöntjük. A szekszárdi és a soproni koncert videója felkerült a Videógalériába! És míg mi a közelmúltat idézzük, a zenekar holnap, hétfőn birtokba veszi Joe Schneider barátunk oberschützeni stúdióját, és maratoni munka keretében 34 dalt rögzít, mely a HammerWorld kiadó gondozásában tavasszal egy dupla válogatásalbum formájában jelenik meg. A stúdiómunkáról és a lemez megjelenéséről természetesen folyamatosan tudósítunk!

Évzáró, Sopron... (2009. január 1.)
Az év utolsó megmérettetése is fergetegesre sikerült a Lord számára. A soproni Hangár is szinte már hazai pálya a zenekarnak, hisz azt a hátteret, amit a Pohl család és főként Gizi asszony biztosít, azt nem lehet sehol sem überelni. A koncertet keretbe foglaló sült húsok (kolbásszal, szilvával, csülökkel, sajttal, tojással... stb...), halak hada, és persze a diós és mákos aranygaluska nagyon szép lezárása volt a zenekar számára sikeres évnek. A Lord egy közös koccintással, és a belépéskor is látható videóüzenettel kíván boldog, sikeres új évet valamennyi rajongójának, és oldalunk látogatóinak! Évzárós képek a Képgalériában, videó hamarosan!


Óévbúcsúztató, Szombathely... (2008. december 30.)
Szintén a Mobilmánia szerepelt a szokásos szombathelyi óévbúcsúztató idei programján, a Lord mellett természetesen. A hangulat ezúttal is elvarázsolta a zenekart, a közönséget meg a Lord nagyszerű koncertje, amely Golyónak köszönhetően valami embertelenül megdörrent... Aki kihagyta a vasárnapi bulit, az még ma este együtt zárhatja az évet a zenekarral Sopronban! A Lord most egy kis időre visszavonul, hiszen január 5-én beveszi magát Joe Schneider barátunk oberschützeni stúdiójába, hogy hamarosan megjelenhessen a 34 dalt tartalmazó dupla válogatásalbum, igazi meglepetésekkel! Óévbúcsúztatós képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Kerékcserével Szekszárdra... (2008. december 30.)
A nagy karácsonyi eszemiszom után útra kélt a zenekar, hogy a soproni évzáró előtt két Mobilmániás buliban találkozhasson rajongóival. Szombaton Szekszárd várt a fiúkra. Hogy a mínuszsok fokban és koromsötétben se legyen olyan egyszerű az élet, a zenekar kisbusza Igaron defektet kapott. Hogy a nagy hidegben Szeleczki Misi barátunk meg ne fagyjon, intenzív testmozgással ki is cserélte a kereket. És stábunk elévülhetetlen érdemeit sem szeretném elhallgatni: ha nálam nincs elemlámpa, talán még mindig ott stokkol a csapat (de vasárnap reggelig biztosan...). Szekszárdi képek a Képgalériában, videó hamarosan!


Boldog karácsonyt! (2008. december 21.)
Boldog, békés karácsonyt, és sikeres, boldog új évet kívánunk oldalunk valamennyi látogatójának!

És hogy az év vége még szebb legyen: szombaton Szekszárdon, vasárnap egy őrületes óévbúcsúztatóval várunk benneteket Szombathelyen, a Sportházban, majd kedden hivatalosan is lezárjuk az évet szokásunk szerint Sopronban! Bővebb információk Koncertajánló oldalunkon találhatók.


Nézd amíg nézheted! (2008. december 14.)
December 31-ig még megnézheted valamennyi most is fent lévő 2006-os és 2007-es koncertvideónkat, januártól azonban e két évből már csak a legjobbak válogatása lesz megtalálható! Tehát még van bő két heted, hogy bepótold amiről esetleg lemaradtál! Most még több mint 60 videóból válogathatsz a LORDINFO Videógalériájában!

Frissességek... (2008. december 14.)
A csornai koncert képei a Képgalériában, sopronkőhidai börtönvideó és csornai videó pedig a Videógalériában!

Az év zártkörű koncertje... (2008. december 12.)
Telt ház fogadta a zenekart az év legzártabbkörű koncertjén ma a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön épületében. Nagyon sok érdeklődő (Lord-rajongó?) érkezett a kultúrterembe, hogy eleinte egy csendesülős, majd később nem csendes, de ülős buliban tölthessen el másfél órát. A százhúsz elítélt, aki magatartása alapján megtekinthette a koncertet, nagyon jó hangulatot teremtett ebben a kívülről érkezők számára egészen különleges környezetben. Köszönet a koncertért Pantali Zoltán parancsnok úrnak, Tibornak, Mártonnak, és mindenkinek, aki közreműködött a megszervezésében és problémamentes lebonyolításában. Börtönképek a Képgalériában, videó hamarosan!


NAGYON ZÁRTKÖRŰ koncert - ismét fegyházban a Lord... (2008. december 8.)
Pénteken a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön marasztaló vendégszeretetét élvezheti a zenekar. A tavalyi, nagysikerű márianosztrai fellépés után ezúttal a nyugati végeken is javíthatja a benti hangulatot a Lord.

Az év koncertje (eddig) a Wigwamban... (2008. december 7.)
Azt hiszem, akik ott voltak, egyetértenek a fentiekkel... Hatalmas koncertet adott a Lord a Wigwamban. Ezt néhányszor már írtuk, hisz ez valamennyi Wigwamos koncertre igaz, de amit tegnap láthattunk az indiánsátorban, az nem volt mindennapi... Hamisítatlan mikulás buli volt, könnyekig tartó nevetéssel nem csak a nézőtéren, de a színpadon is. A műsor is frissült, néhány csemege már elhangzott a válogatáslemez anyagából. A Pohl család képei már megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük a fotókat! (Wigwamos galériánk újabb képekkel bővült!)


Decemberi koncertajánló... (2008. november 30.)
A decemberi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Budapest Wigwam, Csorna, Szekszárd, Szombathely, Sopron

Próba, harmadik nap... (2008. november 24.)
Szeleczki Misi barátunk sem volt rest, és a soproni próba harmadik napjáról is készített fotókat, melyeket megtaláltok a Képgalériában! Köszönjük a képeket!

Sikeres összetartás Sopronban... (2008. november 23.)
Letelt a soproni próbára szánt három nap, és a zenekar a sikeresnek ítélt összetartás után valószínűleg már odahaza piheni a kemény hétvégét. Szombaton a híres Pohl-vendéglátás hatására Gidó harmónikája is előkerült, és Misi kezében is egy gitár kötött ki... A késő éjszakába nyúló program sok-sok sütivel, kártyázással, rengeteg mókával és vidámsággal zárult, hogy vasárnap még az elvarratlan szálak készre alkotásával mindenki nyugodtan búcsúzhasson Soprontól. A Pohl család képei a szombati napról már a Képgalériában! Köszönjük a fotókat!


Lord történelem dalokban... (2008. november 22.)
36 év az 36 év egy zenekar történelmében, és ennyi idő után igazán érdemes már újragondolni az évek alatt megjelent és kiadatlan dalokat egy dupla lemez formájában. A Lord esetében már erre sem kell sokat várni, hisz a lemezkészítési munkálatok az e hétvégi soproni, 3 napos próbával hivatalosan is kezdetüket vették. Hallva az első nap eredményét, igazi csemegék kerülnek lemezre. Este Radics Peti barátunk meghívására Sopron legújabb kínai éttermében jártunk (és Gidó jóvoltából vidámmá tettük a személyzet és a vendégek hangulatát...), azonban szombaton már a méltán híres és népszerű Gizi konyha látja vendégül a fiúkat. A jelek szerint a libalevesért, a pörköltért és rántotthúsért nemcsak Budapestről, de Szegedről is érdemes ide látogatni... A pénteki próba képei már a Képgalériában!


Budapest, Győr... (2008. november 16.)
Súlyos hétvégén van túl a zenekar, már ami a koncerteket övező terüljterüljasztalkámat illeti. Pénteken Budapesten vendégeskedtek a fiúk, és a koncert előtt Gábor, a zenekar ügyvéd barátja meghívásának is eleget tettek. Szombaton Győr volt az úticél, mely előtt Écsen, a Rácz családnál várta a finomságokkal roskadásig pakolt terített asztal az együttest. Köszönjük a szíveslátást! Koncertügyileg mindkét helyszín zsúfolásig telt, és óriási hangulatban vezette le a csapat a gyomorterhelő vendégeskedéseket. A győri koncert, valamint a FortunaFotó budapesti képei a Képgalériában, győri videó a Videógalériában! Szeleczki Misi barátunk jóvoltából győri képgalériánk az écsi vendégség fotóival bővült! A Kisalföld fotói a győri koncertről >>


Apró vendégségben Szegeden... (2008. november 9.)
Szombaton Szegedre érkezett a Pallai Produkció utazó Rock-blues legendák cirkusza Török Ádámmal, a Beatricével, Deák Billel és a MobilMániával. Közel két és fél év után a Lord is ellátogatott a Tisza partjára. Mivel ritkán jár a zenekar errefelé, és ez Frenkinek hazai pálya volt, nem hagyhatta ki, hogy szüleivel és Ágival végre vendégül ne lássa a zenekart sok-sok finomsággal. Köszönjük! Külön élmény volt, ahogy Frenki zongoráján Gidó megcsillogtatta vendéglátós képességeit... Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Novemberi koncertajánló... (2008. november 2.)
A novemberi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Szeged Rock Blues Legendák, Budapest Josefina, Győr

Piteparádé Sopronban... (2008. október 24.)
Hosszú-hosszú szünet után csütörtökön ismét Sopronban találkozott a zenekar. A beavatottak már jó előre tudhatták, hogy ezen az estén ismét finom étkek kerülnek az asztalra. Stábunk időben érkezett, így még elcsíptük, ahogy Gizi asszony sorra kapkodta ki a sütőből a nagy tepsi süteményeket... Híreink szerint a zenekar idén még 4 napot vendégeskedik a Fapiac utcában, Sopron legjobb konyhája csábítására... Soproni beszámolónk mellett a FortunaFotó Kaposvárról jelentkezik, ahol ismét bebizonyosodott, hogy a Lordnak van a legjobb közönsége. Képek a Képgalériában, soproni videó a Videógalériában!


Változott elérhetőségünk... (2008. október 5.)
Technikai okok miatt email elérhetőségünk megváltozott. E-mail címünk ezentúl: lordinfo.hu (kukac) gmail.com

Balogh József: 2 új verskötet bemutatója Szombathelyen! (2008. szeptember 27.)
A szombathelyi Lord együttes dalszövegírójának, Balogh Józsefnek nemsokára két új verskötete jelenik meg. Egyik címe Örök karácsony, a másiké Füvek imája. Ezek bemutatója 2008. november 6-án csütörtökön 17 órakor lesz a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium dísztermében, rangos szereplők közreműködésével (Jordán Tamás, Trokán Péter…). Aki a verseket és a Lordot kedveli, szeretettel hívjuk és várjuk erre az ünnepélyes eseményre. A belépés díjtalan, a rendezvény helyszíne: Szombathely, Széchenyi u. 2. Az esemény plakátja >>


Sztárparádé az Arénában... (2008. szeptember 27.)
Jankai Béla, Benkő László, Berkes Gábor, Gidófalvy Attila, Pálvölgyi Géza, Závodi Gábor, Pohl Misi, Vörös István, Kiki, Miller Zoli, Demeter Gyuri, Charlie, Demjén Ferenc, Takáts Tamás, Debreceni Feri, megidézve Cserháti Zsuzsa, valamint Madarász Gábor, Szentmihályi Michel és Zsoldos Tamás. Fantasztikus, egyedi koncertnek lehettünk részesei péntek este az Arénában. A fenti nevek olyan zenei élményt varászoltak a színpadra, melyet nem minden nap élhetünk át. Az instrumentális dalok mellett a jól ismert slágerek is hihetetlen hangszerelésben dörrentek meg. Két dolgot sajnálhatunk: egyrészt hogy Gidó második komoly szólójánál megadta magát a lábbasszusos Hammond orgona (ezt a produkciót nagyon meghallgattam volna), másrészt hogy az esemény koránt sem volt teltházas... Köszönet Gidónak a meghívásért, és a szervezőknek a szíveslátásért! Képes beszámolónk a Képgalériában.


Billentyűsök reggele... (2008. szeptember 24.)
A pénteki Billentyűsök éjszakája rendezvény főszereplői közül Jankai Béla, Benkő László, Berkes Gábor és Gidófalvy Attila volt ma reggel a Napkelte vendége. A beszélgetést megtekinthetitek itt>>

Kétszer Budapest... (2008. szeptember 23.)
Ezen a héten kétszer is Budapesten jár a Lord. Pénteken a Budapest Arénában, a Billentyűsök éjszakájának résztvevője lesz Gidó, és egy ideje már az sem titok, hogy az ő meghívott vendége Pohl Misi lesz. Egészen kivételes, egyedi koncertnek lehetnek résztvevői, akik péntek este nyolckor kilátogatnak az Arénába. Závodi Gábor · Berkes Gábor · Gidófalvy Attila · Pálvölgyi Géza · Jankai Béla · Benkő László - már ez a névsor is önmagáért beszél! És ha még azt is hozzátesszük, hogy minden fellépő meghívott egy-egy sztárvendéget... És ha már úgy is Budapesten jártok, szombat este a mindig fergeteges Wigwam-béli Lord koncertet is bűn lenne kihagyni... És ha valakinek még ez sem elég, vasárnap este a negyvenhatodik (!!!) Döbröntei Várünnepség a megfelelő választás! Találkozzunk ezen a héten is a koncerteken! További információk Koncertajánló oldalunkon.


Októberi koncertajánló... (2008. szeptember 21.)
Az októberi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Szolnok, Kaposvár, Sopron, Debrecen

Székesfehérvár, FEZEN... (2008. szeptember 17.)
A kezdetektől fellépóje a Fehérvári Zenei Napok rendezvénysorozatának a Lord, és jó szokásához híven ismét őrületes koncertet adott a Bregyó-közben. A FortunaFotó szombaton a lottósorsolásról jelentkezett, ám előtte pénteken a FEZEN-en is tiszteletét tette. Köszönet a Képgalériában megtalálható fotókért! A Hard Rock Magazin is beszámolt a rendezvényről, az írást >>itt<< találhatjátok.


Az ötöslottó heti nyerőszámai... (2008. szeptember 13.)
Megtörtént. Misi segítségével kisorsolásra kerültek az ötöslottó heti nyerőszámai, reméljük, valakinek szerencsét hoztak: 34, 41, 61, 76, 84. Misi mesélt a Billentyűsök éjszakája rendezvényről, mely szeptember 26-án lesz a Budapest Arénában, és természetesen a Lordról is hallhattunk sok-sok értékes információt. A lottósorsolás képei már a Képgalériában! Nézd meg az adás videóját itt >>


Miska már az öltözőjében... (2008. szeptember 13.)
Már csak egy óra van az ötöslottó heti sorsolásának élő adásáig, és Misi éppen a saját öltözőjében készül. A lottósorsolás keretében népszerűsíti a szeptember 26-i Billentyűsök éjszakája rendezvényt. A lottó heti főnyereménye 1 milliárd 570 millió forint, természetesen már ADÓMENTESEN! Próbafelvételen, sminkelésen túl, már csak öt perc az adásig! :) Egy kép Misiről >> az adás előtt


Továbbra sincs ötös a lottón! (2008. szeptember 8.)
Tovább halmozódik az ötöslottó nyereményalapja, így Misi keze nyomán szombaton akár 1 milliárd 570 millió forint is nyerhető, adómentesen!

Billentyűsök éjszakája az Arénában... (2008. szeptember 6.)
Szeptember 26-án Magyarország hat billentyűs zenésze ad találkozót a Budapest Arénában (az eseményről bővebben a zene.hu cikkében). A sztárvendégekkel is megerősített program beharangozójának keretében szeptember 13-án szombaton este Pohl Misi aktív közreműködésével kerülnek kisorsolásra az ötöslottó heti nyerőszámai az m1-en. (ja és Pohl-család: köszönet a mai finom ebédért! :)


Szeptemberi koncertajánló... (2008. szeptember 2.)
A szeptemberi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Székesfehérvár, Balatonszentgyörgy, Budapest Wigwam, Döbrönte

Sitkei videó... (2008. szeptember 1.)
Az iskolakezdéssel egy napon sitkei videónk is megérkezett Videógalériánkba! Bővebb koncertfilmet majd a Duna Televízióban láthattok, akik rögzítették a koncerteket. Hangulatjelentő fesztiválvideót pedig www.sitkeirockfesztival.hu oldalon találhattok!

Jó estét Ssss-sss-ssss-ssss-ssssitke! (2008. augusztus 31.)
A fenti mondat ugyan Demjén Rózsitól származik, még abból az időből, amikor Sitkén derült ki róla, hogy cukorbeteg, de ez a mondat teljesen igaz a tegnap estére is, a 22. Sitkei Rockfesztiválra. Az a helyzet, hogy sosem tudunk bennetek csalódni, minden alkalommal hatalmas hangulatot teremtetek a kápolna tövében. Ezt köszönjük, hisz ilyen hangulatban tényleg öröm zenélni! A sitkei fotókat megtaláljátok a Képgalériában, videó hamarosan! További fesztiválképek a többi fellépőről (Polip RB, BAD, Halor, Pokolgép, Kormorán, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Bikini, Republic), és hangulatjelentő fesztiválvideó a www.sitkeirockfesztival.hu oldalon találhatók!


Otthon Écsen... (2008. augusztus 17.)
Szinte otthon éreztük magunkat ma este Écsen. A Rácz család, Egérék vendégszeretetét már többször is megtapasztalhattuk, éppúgy, ahogy most is. Kacsasültek, csülök, töltött húsok, aztán volt egy kis koncert is, majd jött a vadpörkölt. Mennyei étkek buli előtt és után. Egyébként a koncert is hatalmas hangulatban zajlott, Écs és környéke ki volt már éhezve erre a zenés estre. Köszönjük a szíveslátást barátaink! Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában! A koncert annyira emlékezetes volt, hogy Ráczék a mai, augusztus 27-i Kisalföldbe is bekerültek >>


Hajmáskéri képek... (2008. augusztus 13.)
A Fortuna Fotószolgálat ezúttal Hajmáskérről jelentkezik. Képek a Képgalériában. Köszönet Málnási Istvánnak és családjának!

Áááázom-fázom a széééélben - Sárváron is... (2008. augusztus 3.)
Két élménydús hét áll a Lord mögött - a múlt heti siroki-tarcali túra után a héten Verőce, majd hazánk egyik legszebb ékszerdoboza, Ajak következett. Tündéri emberek, csodálatos vendéglátás, óriási buli volt! Szombaton a jó hagyományoknak megfelelően a sárvári motoroson járt a zenekar; sajnos a nyári zápor a koncert felét elverte, de a mi a drága közönségünk csuromvizesen is széttombolta a várudvart... KÖSZÖNJÜK! Verőcéről a Fortuna Fotószolgálat jelentkezik, mely képek a sárváriakkal együtt már megtalálhatók a Képgalériában, sárvári videó a Videógalériában!


Augusztus 30.: 22. Sitkei Rockfesztivál! (2008. július 27.)
Már csak néhány nap, és a LORDINFO gondozásában elindul a 22. Sitkei Rockfesztivál információs oldala. Az augusztus utolsó szombatján megrendezésre kerülő kápolnakoncert idén igazi nagy durranást ígér, hisz színpadra lép a Pokolgép, a Kormorán, Balázs Fecó, a Lord, a Bikini és a Republic! Addig is a www.sitkeirockfesztival.hu oldalon a korábbi évek rendezvényeiből kaphattok izelítőt, valamint csatlakozhattok iwiw-klubunkhoz is.

Augusztusi koncertajánló... (2008. július 26.)
Az augusztusi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Ajak, Sárvár, Tokaj, Csongrád, Hajmáskér, Écs, Soponya, Felsőszentiván, Sitke, Kapuvár

Szerverkarbantartás... (2008. július 26.)
Szerverkarbantartás miatt a LORDINFO Videógalériájában és a Sitkei Rockfesztivál oldalainak elérésében a hétvégén kiesések várhatók. Megértéseteket köszönöm.

Hopplá Szentgotthárd... (2008. július 20.)
A tizenkilencedik Hopplá könnyűzenei fesztivál idei vendége a Lord volt ezen a hétvégén Szentgotthárdon. A határszéli település nyári rendezvénye hagyományos módon nagy látogatottságú, és ez most sem volt másképp. A kilátogatók ismét kaphattak egy jó adag Lordot. A közönségben Winkler Róberttel (Totalcar) is találkozhattunk, aki vasiként szemlátomást ismerte és élvezte is a zenekar repertoárját. Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Fertő-party, mint mindig - most kicsit másképp... (2008. július 13.)
Megviccelte az időjárás az idei Fertő-party vendégeit. Fél kilenc körül mogorva viharfelhők gyűltek a Fertő-tó partján, és hatalmas szél csapott le az összegyűlt ezrekre. A színpadot is biztonságba kellett helyezni, a tetejét leereszteni. És miért is ne szólt volna közbe a kisördög: a vihar elmúltával ezt a tetőt nem sikerült felhúzni egy jó darabig... Így a Hooligans koncertje is majd' másfél órás késéssel kezdődött, a Lord pedig háromnegyed egykor került színpadra. Őszinte csodálatunk a kitartó tömegnek, akik még fél háromkor is óriási hangulatot varázsoltak a tópartra... Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Sátortöltés Lord-módra, avagy: Mint a tenger 2... (2008. július 6.)
Igazán megható hétvégén van túl a Lord. A pénteki hatalmas zirci koncert után a VOLT Fesztivál MTV Headbangers Ball sátrát is színültig töltötte. Pörgős műsor, kitűnő technika, sátorszaggató hangulat - mi kell még? Mi ezt is tudjuk, és a Pohl családnál ez alkalommal is megkaptuk. Köszönjük a füstölt csülkös bablevest és a gundel palacsintát! :) Samu, a béka egy méhecskét kapott el - Golyó szerint "szereti a csípőset"... Voltos képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Mint a tenger - Buli Zircen... (2008. július 5.)
Tizennyolcadszor is megtelt a Tündér domboldal Zircen, azaz a tizennyolcadik éven is sokezren zarándokoltak ki a város mellett elterülő völgybe, hogy részesei lehessenek a város legnagyobb rendezvényének. Négy éve már jártunk A Buliban, akkor azonban a vad hideg és az egész héten ömlő eső miatt nem volt ideális a terep. Az eső ma is beijesztett, de a tömeg és a hangulat láttán inkább odébbállt. Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában! Ma este hatkor: Sopron, Volt!


Vadetetés Sopronban... (2008. július 3.)
Ha Sopron és környéke, akkor azt nagyon szeretjük. Nem csak a Pohl-család híres vendégszeretete miatt, hanem az ennek keretében felszolgált fenséges ételköltemények miatt is, melyek Gizi asszony odaadó kezemunkáját dícsérik. És ha a koncertprogramra tekintek, hááát, júliusban többször is megfordulunk Sopron városában... Mindezt csak azért írom, mert a birtokunkba került rövid videófelvétel a bizonyítéka, hogy Pohlék még a házi vadállatokat - a videón éppen Samut - is kényeztetik... Vadetetős videó >>itt<<!


Lord: nemzetközi sztárral a Káli Ranch-en (?)... (2008. június 29.)
Első ízben látogatott a zenekar Kővágóörsre, ahol a káprázatos Káli Ranch szomszédságában lépett színpadra. A Balaton-felvidék természeti szépségében, a házigazdák vendégszeretetében igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük a kedves vendéglátást és a finom étkeket! Nem tudom, hogy a hőség hatása-e, de mintha egy nagy nemzetközi sztárt is felfedezni véltem volna a zenekar körül... Képes beszámolónk a Képgalériában, videó a Videógalériában! A pénteki dabasi koncertről (műsorvezető: Tilda!) is kaptunk fotókat a világ talán legjobb fuvarosától, Istvántól, aki nem mellesleg a héten ünnepelte születésnapját. Köszönjük István, és Isten éltessen!


Júliusi koncertajánló... (2008. június 25.)
A júliusi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Zirc, Sopron VOLT, Polgárdi, Fertő-party, Jánossomorja, Szentgotthárd, Sirok, Tarcal, Bokod, Verőce-Kismaros

Lovasnap Jánosházán... (2008. június 23.)
Gyönyörű napsütés, na meg persze tikkasztó meleg fogadta a zenekart tegnap a Vas megyei Jánosházán. Az egész napos rendezvény megkoronázása a Lord koncertje volt, melyre dugig telt a rendezvénysátor. Némi technikai malőr sem maradhatott el; a "hátha nem fog jól szólni a cucc" gondolat jegyében a szükségesnél több feszültséget kapott a színpad, melyet Török Józsi billentyűje, erősítője, és Erő pedaljai bántak... De legalább nem kellett külön füstgép... Képes helyszíni beszámolónk a Képgalériában. Köszönet a képekért Istvánnak, Áginak, Balázsnak, Mihálynak, Beának, Gizinek, Péternek. Ha valakit kihagytam, bocsánat!


LORD 35 - LORD 36... (2008. június 15.)
A Lord 35. születésnapjára tavaly nagy sikerű összeállítással készült a LORDINFO. A népszerű történelmi visszatekintő fogadtatása arra ösztönözte stábunkat, hogy idén nyáron is sok-sok felbecsülhetetlen kincset osszunk meg Veletek. Korabeli fotók, újságcikkek, koncertbeszámolók, videók, videóklippek, részletek a Lord La Fayette család naplójából... és megannyi érdekesség a Lord immár 36 éves történelméből! Minden nap egy újabb gyöngyszem! Hamarosan! Ha neked is van kincsed, azt is várjuk!

Először Szanyban... (2008. június 15.)
Hiába a környékbeli sok-sok nagyrendezvény, a Lord első szanyi koncertje hibátlanra sikerült. Képes beszámolónk a Képgalériában, videó a Videógalériában!

Eperfesztivál - Tahitótfalu... (2008. június 9.)
A hétvégi országos nedvességből Tahitótfalu sem maradhatott ki, így a három napos rendezvény is bőven részesült az égi áldásból. A fanatikusokat azonban ez sem riaszthatta el, így a Lord koncertje is népes közönség, és közel ugyanannyi esernyő előtt zajlott. Köszönet a lenyűgöző kitartásért! Kiküldött tudósítóink, Fortunáék (István és Balázs) képeit megtaláljátok a Képgalériában.


22. Sitkei Rockfesztivál - augusztus 30.! (2008. május 30.)
Elindult a legendás fesztivál klubja az iwiw-en! Gyere Te is közénk! Ha az elmúlt 22 évben voltál, vagy idén szeretnél jönni, várunk a Klubban!

Felvidéken jártunk ... (2008. május 30.)
Az V. Felvidéki Magyar Sziget szervezőinek kedves meghívására péntek este Búcsra látogattunk, ahol többek között az Ismerős arcok és a Hard társaságában lehettünk részesei e nagyszerű rendezvénynek. A program szombaton is folytatódik, részletes információkat a a Koncertajánlóban találhattok. Köszönjük a szíveslátást! Lord ma, szombaton Török Józsival a füzesgyarmati sportpályán, a IV. Anonymus motoros napon. Felvidéki képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Újra Vendégkönyv... (2008. május 29.)
Két és fél hónapos kényszerszünet után ismét elérhető Vendégkönyvünk! Köszönet a gyors hibaelhárításért az Interware-nek!

Júniusi koncertajánló... (2008. május 25.)
A júniusi koncertek részletes programja már megtalálható Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Tahitótfalu, Salgótarján, Szany, Bóly, Jánosháza, Dabas, Kővágóörs...

Dupla élvezet Győr megyében... (2008. május 10.)
Kedveztek a Csillagok e pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei zenekedvelőknek, hisz a Lord két nagyrendezvényre is ellátogatott. Előbb a győrújbaráti motorostalálkozón aratott hangos sikert, majd egy gyors áttelepülés után Fertőszentmiklóson, a Szentmiklósi napok nyitányaként folytatta a sikítás fakasztását megannyi torokból. E hétvégén Török Józsit láthatjátok-hallhatjátok a billentyűknél, azonban pénteken Sipőcz Ernő és Baán Imre is elkísérte a zenekart. Mindkét rendezvény folytatódik ma, részletek a Koncertajánlóban. A Lorddal ma a jászboldogházi motorostalálkozón találkozhattok. Pénteki képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


A hét koncertje: Győrújbarát! (2008. május 5.)
Hatodik alkalommal rendezik meg a hétvégén a győri motorosok nemzetközi jótékonysági motorostalálkozójukat, ezúttal is a győrújbaráti ifjúsági táborban. Sok-sok egyéb cél mellett a motorostalálkozók bevételéből támogatták már a győri szívcentrum felépítését, kivették a részüket az árvizek utáni újjáépítésből, óvodák, iskolák és a mindszentpusztai autistaotthon kialakításából is. Pénteken Lorddal nyit a rendezvény, majd Beatrice, Blues Company, míg másnap a szokásos motoros programok mellett többek közt a Karthago is fellép. Részletes program a Koncertajánlóban! A Lorddal pénteken még Fertőszentmiklóson, szombaton pedig Jászboldogházán találkozhattok!


Éljen május elseje! (2008. május 2.)
Sör, virsli, ringlispil, Lord - elmaradhatatlan kellékei egy igazi majálisnak. Idén Jászberény kezdte a szabadtéri szezont a Lord életében. Reméljük, a szezonnyitó nem lesz mérvadó a jövőre nézvést, mivel tegnap hatalmas eső verte el a koncertet. Ennek ellenére a koncert végigment, és a csuromvizes közönség sem tágított. Köszönjük a kitartást! A helyszínről kapott képeket megtalálhatjátok a Képgalériában!

Mosonmagyaróvári videó a Videógalériában! (2008. május 1.)

22. Sitkei Rockfesztivál - augusztus 30.! (2008. április 23.)
Elindult a legendás fesztivál klubja az iwiw-en! Gyere Te is közénk! Ha az elmúlt 22 évben voltál, vagy idén szeretnél jönni, várunk a Klubban!

Kupolanyitó Mosonmagyaróváron... (2008. április 26.)
Egy roppant hangulatos Lord koncerttel sikerült megnyitni Mosonmagyaróváron az Autohof-kupolát. Képes beszámolónk a Képgalériában, videó hamarosan! További fotók az InfoMóvár oldalán! Folytatás május 1-jén Jászberényben, a városi majálison.


Ismét ezrek a Sportházban - Rocklegendák Szombathelyen... (2008. április 14.)
Minden különösebb reklám nélkül közel kétezer rock rajongó jött össze szombathelyi Sportházban, hogy megnézze a magyar rockzenei élet olyan élő legendáit, mint Deák Bill Gyula, Balázs Fecó, a Hobo, a Karthago, a Beatrice és a Lord. És hiába a késői, rockkoncerthez nem ideális kezdési időpont, a tömeg csak nem mozdult, így a Lord teljes koncertje ismét fergetegesre sikeredett. Olvassátok el az alon.hu beszámolóját! Válogatás az alon képeiből a Képgalériában. További képek a nyugat.hu-n.


És elindulnak a motorosok... (2008. április 10.)
És velük együtt a motorostalálkozók időszaka is megkezdődik. Remek társaságok, csodás helyszínek, őrületes koncertek. Májusban a Lord is ellátogat, ha jól számolom, hat motoros rendezvényre. Ezek részletes programját is megtaláljátok már Koncertajánló oldalunkon. Helyszínek, programok, koncertek, jegyárak, információk: Jászberény, Győrújbarát, Fertőszentmiklós, Jászboldogháza, Soltvadkert, Pilismarót, Búcs, Füzesgyarmat...

A hónap koncertje: SZOMBATHELY! (2008. április 2.)
Már csak 10 nap, és ismét hazaérkezik Szombathelyre a LORD! Április 12-én szombaton újra az AGORA Művelődési és Sportház ad otthont a zenekar koncertjének. A Lord most sem egyedül érkezik: a Pallai Produkció Rock és blues legendák turnéja keretében színpadra lép a C.S.Í.T., Balázs Fecó, a Karthago (természetesen Gidóval!), a blues honi királya, Deák Bill Gyula, a Hobo Blues Band, a Beatrice, és végül teljes koncertjével a LORD! Részletes program a Koncertajánló oldalunkon, kedvcsináló a turné tatabányai állomásáról a Képgalériában és a Videógalériában!


Vendégkönyv... (2008. április 3.)
Mint tapasztalhattátok, a Vendégkönyvünk közel 3 hete nem elérhető. Többszöri megkeresésünkre az üzemeltető Interware a mai napon az alábbi (szokásos, semmitmondó) tájékoztatást juttatta el részünkre:
"Sajnálattal értesítjük, hogy rendszerkarbantartás miatt a szolgáltatás átmenetileg szünetel. A befejezéséről pontos időpont még nincs, de szakembereink dolgoznak a karbantartás mihamarabbi befejezésén.
Megértését és türelmét köszönjük."
Ezek után én sem tudok mást tenni, mint megértéseteket és türelmeteket kérni. És addig is a Fórum bátran használható.

Havas nyusziünnep Sopronban... (2008. március 24.)
Húsvét vasárnap nyugati vizitet tartott a zenekar. És mivel a húsvét nem maradhat sonka nélkül, természetesen asztalra is került a Pohl-pincében. A menüből nem maradhatott ki Gidó legnagyobb örömére egy "fergeteges babsaláta" sem... A koncerten egy-egy dal erejéig csatlakozott az együtteshez Sipőcz Ernő és Török Józsi örökös Lord-tag is. És a koncert után, immár húsvéthétfőn persze hogy locsolás! Az ég is így döntött, és komoly havazás és hatalmas eső formájában tette "érdekesebbé" a hazautat... Képek a Képgalériában, videó a Videógalériában!


Rock és blues legendák, Tatabánya... (2008. március 23.)
Tegnap este Tatabányára érkezett a cirkusz. Legutóbb egy éve jártak a legendák a sportcsarnokban, így a kiéhezett közönség ismét nagyot szórakozott. Emeretta, Balázs Fecó, Török Ádám, Lord, Deák Bill, Beatrice, Ismerős Arcok, Karthago... A lista önmagáért beszél... Aki most lemaradt, az április 12-én Szombathelyen még pótolhat! Képes beszámolónk a Képgalériában, videóösszeállításunk a Videógalériában!


Áprilisi koncertinformációk és a hét koncertje: Pécs! (2008. március 11.)
A héten útnak indul a Pallai Produkció Rock és Blues Legendák turnéja! 15-én Pécsett, 22-én Tatabányán, majd április 12-én Szombathelyen lép színpadra a cirkusz. A három hely fellépői:
Karthago, Lord, Beatrice, Deák Bill Blues Band, Török Ádám és a MINI, Balázs Fecó, Ismerős arcok, Emeretta Rock Band, Závodi Janó (Piramis), Hobo Blues Band, CSÍT. Hogy melyik városban éppen kik lépnek fel? Az áprilisi részletes koncertinfókkal együtt ez is megtalálható Koncertajánló oldalunkon! Képgalériánk pedig a február 23-i kaposvári koncert képeivel bővült!


Nőnapi koncert Győrben... (2008. március 8.)
Mi is lehetne szebb ajándék szeretett hölgyeink számára, mint egy jó kis, azaz nagy Lord koncert? Persze, hogy semmi - mindezt megtapasztalhatták mindazok, akik részt vettek a mai győri hangversenyen. Az ajándék hangulatáról a zenekar gondoskodott. Képek a Képgalériában, videóösszeállításunk a Videógalériában!


Újabb képek a Wigwamból... (2008. március 4.)
Az idei második koncerten, a február 16-i Wigwam-bulin készített fantasztikus képeket Érczi Laci barátunk. Az EL-FOTO képeit megtekinthetitek a Képgalériában!


Ismét teleház... (2008. február 17.)
Tegnap este csak a műsor volt új, a Wigwam hangulata, a közönség, a teleház a régi. Túl sok mindent nem is lehet írni, csak a régi frázisokat puffogtatni, ezért inkább beszéljenek a képek a Képgalériában, valamint videóösszeállításunk meglepetés dalokkal a Videógalériában!


Fehérvári szezonnyitó... (2008. február 12.)
Ha Lord szezonnyitó, akkor Székesfehérvár. Idén ezt a várost érte az a megtiszteltetés, hogy otthont adhatott a Lord együttes 2008-as évét nyitó koncertnek. Aki eljött (jó sokan), az első kézből hallhatta azt a műsort, amit a fiúk múlt hétvégén állítottak össze, hogy idén is jó sok meglepetés dallal varázsolják el hű közönségüket. Folytatás szombaton Budapesten, a Wigwam Rock Klubban! Székesfehérvári képek a Képgalériában! Köszönet a képekért a Fezen Klubnak!


Rockinform: oldalfényben Erős Attila... (2008. február 7.)
A Rockinform tegnap megjelent februári számában Erős Attilával közöl írást. Keressétek a Rockinformot az újságárusoknál!


A műsor összeállt... (2008. február 4.)
Szombaton folytatódott a zenekar készülődése a 2008-as évre. Az új dalok új minőségben történő megszólaltatása mellett a koncertprogram összeállítása is megtörtént, majd vasárnap a teljes műsor összehallgatása is finomított a produkción. Nem volt könnyű dolga a fiúknak a szelektáláskor, hisz nem akármilyen dalok kerültek be és maradtak ki... Azonban elkészült egy bő program, melyből bátran összeállítható a változatos műsor. Az intenzív munka nyomai már szombat este meglátszódtak az együttesen, nagyon fáradtan zuhantak ágyba Radics Peti barátunknál. Szombati képek a Képgalériában!


Lordék a menzán... (2008. február 2.)
Monstre, háromnapos soproni száműzetésbe menekült a Lord, hogy mindjárt február első napjaiban kezükbe vegyék hangszereiket. A hosszú januári szünet után nagy lelkesedéssel és izgalommal vágtak bele a nagy munkába, hogy összerakják új koncertprogramjukat. A kihagyhatatlan dalok mellett rég hallott, és koncerten még nem is hallott gyöngyszemek kerülnek be a műsorba. A nyugodt munkáról, a változatos, tápláló ételcsodákról ki más is gondoskodhatna, mint szeretett Mihályunk drága kis felesége, Gizi asszony. Képes beszámolónk az első napi, pénteki próbáról a Képgalériában! Köszönet a képekért a házigazdáknak és S. Beusnak!


PONT FM 88,1 a rockadó - a mai vendég Gidófalvy Attila... (2008. január 24.)
Ma háromnegyed négytől fél ötig a PONT FM 88,1 vendége volt Gidó. A beszélgetést 38 percben, négy részben az alábbiakban hallgathatjátok meg:

> Gidó - PontFM első rész (11:54)
> Gidó - PontFM második rész
(8:42)
> Gidó - PontFM harmadik rész
(7:53)
> Gidó - PontFM negyedik rész
(9:42)

Magyar Kultúra Napja - Erős Attila kulturális elismerése... (2008. január 23.)
Szombathely városa hagyományainak megfelelően a Magyar Kultúra Napján ismeri el a város kulturális életében nagy szerepet betöltő, kiemelkedő munkásságú művészei, lakosai tevékenységét. Ennek megfelelően tegnap este az AGORA Savaria Filmszínházban tartották az idei díjátadó ünnepséget. A városvezetés döntése értelmében Erős Attila a Kiemelkedő Kulturális Munkáért-díj II. fokozatot vehette át. Gratulálunk! Képes beszámoló a díjátadóról >>


2008-ban is: SZÓLJON A ROCK!!! (2008. január 20.)
És hogy hol is szól a rock 2008-ban? Február-márciusi koncertajánló, részletes rendezvény-, helyszín- és jegyinformációkkal!


Köszönjük Szombathely! (2008. január 4.)
A tavalyi év utolsó napjaiban nagyon kedves meglepetésben részesültünk. December 28-i koncertünkön Szombathely városa nevében Dr. Ipkovich György polgármester úr a Lord együttes megalakulása 35. évfordulója alkalmából, a város zenei életében betöltött szerepe elismeréséül Rocklevelet adott át zenekarunknak, továbbá Erős Attila kulturális kitüntetésben is részesült. Annyi év után most érezzük először, hogy Szombathely város vezetése büszke arra, amit a Lord jelent, amit a Lord tett. Az augusztusi jubileumi koncert támogatása mellett ez az elismerés is ezt igazolja. Köszönjük! Lord együttes

 

hitel, budapest, balaton, nyaralás, ausztria, szlovákia, szállás, zene, mp3, csengőhang, hotel, fürdő, üdülési csekk, duna, tisza, kemping, lemez, könyv, hitel, betét, megtakarítás, értékpapír, pénz, autó, benzin, számítógép, processzor, szoftver, diákmunka, mobil, telefon, vodafone, pannon, t-mobile, coca-cola, pepsi, redbull, bank, lakás, hitel, hitelkértya, amex, otp, otpbank, személyi kölcsön, ingatlan