Köszöntünk a LORDINFO Zenei Magazin oldalán!


29. Sitkei Rockfesztivál 2015.08.29. > PNR Band - Csabigél - Maxisun - Piramis - Örökség - Lord - Road - Hooligans


Koncertvideók! > folyamatosan frissülő-bővülő kínálattal a LORDINFO Videócsatornán!


Pohl Mihály: Lazán és könnyedén...

Misi szólólemeze már a LORDINFO webshop kínálatában!

 


LORD 40 jubileumi koncert a PeCsában - megjelent DVD-n!

Hangulatjelentő videók a LORDINFO videócsatornáján!

DVD-n, dupla CD-n, az összes korábbi LORD albummal együtt a LORDINFO webshop kínálatában!


Júniusi program jó előre! (2013. május 20.)
Hogy időben fel tudjatok készülni a júniusi koncertekre, máris elkészült a részletes ajánlónk! Június sem szűkölködik programokban, sok helyen találkozhattok a zenekarral! Júniusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Tata, Mór, Gerjen, Vönöck, Budapest, Debrecen, Mezőfalva, Pécs - gyertek-gyertek! De addig is nézegessetek videókat videócsatornánkon!


27. Sitkei Rockfesztivál 0831 > Zorall-Kárpátia-Lord-Tankcsapda-Hooligans


Jönnek azok a szabadterek és motoros találkozók! (2013. május 1.)
A nagy meleg előcsalogatta a Lord együttest és a motorosokat is; elkezdődtek a szabadtéri rendezvények, és hihetetéen mennyiségű motoros találkozón is találkozhattok a zenekarral. Májusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Budapest, Jászboldogháza, Gencsapáti, Radostyán, Gyarmat - gyertek-gyertek! De addig is nézegessetek videókat videócsatornánkon!


Támogatókat, hírdetőket várunk! >>> (hogy oldalunk tovább működhessen)Megállíthatatlanul elkezdődött 2013! - országszerte LORD! (2013. február 8.)
Elindult az új év, és útra kelt a LORD is - az ország bármely pontján felbukkanhatnak, hogy Te se maradj le a koncertjeikről! Februári koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Debrecen, Győr, Székesfehérvár, Kecskemét, Budapest - gyertek-gyertek!


LORD életmű CD-ken! Újra megjelentek a Lord korábbi lemezei, újra hangolva, rengeteg extrával (videóklippek, fotók, koncert DVD-k)!

A további információkat és a teljes kínálatot brutálisan jó árakon megtalálod a LORDINFO webshopban!


Lassan véget ér a jubileumi év... (2012. november 24.)
Nemrég kezdődött, de 5 hét múlva már véget is ér a jubileumi évad, melynek során közel 70 helyen ünnepelte a Lord együttes 40. születésnapját! De azért még koránt sincs vége, még Te is csatlakozhatsz az ünnepi sorozathoz!November-decemberi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Komárom, Budapest, Miskolc, Pér, Szombathely, Sopron, Békéscsaba


LORD a HammerWorld magazinban és a Petőfi Csarnokban!
Szeptember 6-án megjelent a Hammer World magazin, melyben sok-sok LORDot találhattok! Így egy hatalmas posztert, és abc-t a zenekarral.
A Hammer Concerts szervezésében pedig szeptember 15-én Budapesten, a PeCsában ünnepli 40. jubileumát a zenekar! Nem kisebb vendéggel is találkozhattok ezen az estén, mint Sipőcz Ernővel, aki csapatával az 1972-'82 közti Lord-dalokkal készül!
A belépő mellé mindenki ajándékba kapja a zenekar első, Ausztriában megjelent Big City Lights című albumának jó minőségű CD-változatát., mely a többi lemezzel együtt erre az alkalomra jelenik meg! További infók az új kiadványokról a LORDINFO webshopban!

Gyertek, ünnepeljünk együtt!


Augusztusi roham... (2012. augusztus 2.)
Még egy nagy nyári rohamra indult a Lord együttes, hogy széles e hazában minél több helyen találkozhassatok velük! Augusztusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Székesfehérvár, Ajak, Sárvár, Uszód, Fertőrákos, Gyöngyös, Tapolca, Sitke


LEGFRISSEBB VIDEÓINK:
Győrszentivánról: Az utca kövén, Kisfiú

További videók a LORDINFO videócsatornán! Iratkozz fel, nehogy lemaradj!


Pohl Misi a VOLT-on!... (2012. július 4.)
Misi nemcsak a Lorddal, és az IronFork zseniális gitárosának édesapjaként volt jelen a VOLT Fesztiválon, de a nyitónap I LOVE VOLT műsorfolyamban a Moby Dick vendégeként a Keresztes vitéz című dalt is előadta. A Petőfi Rádió közvetítését meghallgathatjátok <<itt>>! ÉRDEMES!!!


Folytatódik a nyár... (2012. július 4.)
A nagy hőségben nincs is jobb, mint egy hűsítő Lord koncert! Júliusban bőven lehet részetek a jóban, legalább 9 koncert szerepel a programban! Júliusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Pusztacsó, Tiszaföldvár, Szerencs, Pécs, Nova, Fonyód, Rajka, Debrecen, Tata


LEGFRISSEBB VIDEÓINK:
Répcelakról: Egyedül Sipőcz Ernővel, Vándor

További videók a LORDINFO videócsatornán! Iratkozz fel, nehogy lemaradj!


Színpadon az Iron Fork! (2012. június 6.)
Az idei VOLT Fesztivál sztárvendége az Iron Fork rockzenei formáció lesz! A 40 éves Lord együttest érte az a megtiszteltés, hogy június 27-én egy színpadon léphet fel az Iron Forkkal. Érdemes ellátogatni erre a zenei kuriózumra, épp úgy, mint a többi Lord koncertre is júniusban! Koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Répcelak, Hejőpapi, Paks, Pápa,Győrszentiván, Paks, Győrvár


LEGFRISSEBB VIDEÓINK:
FONOGRAM gála az M1-en: videó megtekintése
Győrújbarát X. Nemzetközi Jótékonysági Motorostalálkozó: Ki mondja meg?, Engem ne várjatok!, Virágdal, Fázom a szélben+ Erős Attila gitárszóló

További videók a LORDINFO videócsatornán! Iratkozz fel, nehogy lemaradj!


Beindult a fesztiválszezon... (2012. május 6.)
Itt a jó idő, elkezdődött a fesztiválszezon és a szabadtéri koncertek sora. Májusban nem kevesebb, mint 8 helyen találkozhattok a Lord együtessel! Májusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon! Győrújbarát, Petőmihályfa, Csót, Szántód, Fertőszentmiklós, Pécel, Nagyvisnyó


A FONOGRAM gálán a LORD! (2012. május 6.)
2012. május 8-án, 20.45-től élőben közvetíti az M1 az idei Fonogram Magyar Zenei Díj díjátadó gáláját. A gálaműsor kereteiben a LORD is fellép! Keresétek a zenekart kedden az MTV műsorán! Az est illusztris és kevésbé illusztris fellépői: Első Emelet, FreshFabrik, Kowalsky meg a Vega, Lord, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Majka + Hooligans, Palya Bea, SP, Takács Nikolas, Tóth Vera - Kökény Attila


Győr, Győr, Győr... (2012. február 19.)
Budapest, Dabas és Székesfehérvár után Győrben folytatta jubileumi évében koncertkörútját a Lord. A négy karikás városban öt csillagos-csillagos ötös bulit rittyentett a szebb napokat is látott Petőfi Művházba. Most jó volna azt írni, hogy a hangulattól még a tető is megrepedt, de sajnos nem ettől ázik be a ház még akkor is, ha nem esik az eső... Bár ez a zsűrit nem nagyon zavarta... Helyszíni tudósításunk a Képgalériában!


Nyugodj békében , Józsi bá'!

Balogh József

költő, tanár, szakíró, dalszövegíró

1951-2011


ÖRÖKKÉ - új Lord album! - MEGRENDELHETŐ webshopunkban! (2010. április 1.)
Megjelent, így már megismerhető és megrendelhető a LORD új stúdióalbuma! Az Örökké című albumot, melyhez egy koncert DVD is tartozik a 2008-as Sitkei Rockfesztivál Lord koncertjéről! LORDINFO Hűségprogramunk keretében, amennyiben vásároltál már áruházunkban, több száz forint kedvezményt kapsz rendelkezésedre álló hűségpontjaidért! Az albumról kis ízelítőt találhatsz a Videógalériában! Ismerd meg a lemezt!

Rendeld meg házhoz kedvező áron! >>> LORDINFO Hűségprogram! Részletek a webshopban!

Szóljon a LORD! - dupla válogatásalbum - 34 Lord sláger új köntösben!
Billentyűsök éjszakája - koncert DVD - igazi zenei csemege!


Díjak, elismerések a zenekar körül... (2011. november 27.)
Az utóbbi időszakban főként egyéni számokban jeleskedik a zenekar, ketten is rangos díjban részesültek. Előbb Balogh József dalszövegíró nyerte el a vas megyei Príma-díjat az oktatás és sport kategóriában, valamint a sok-sok szavazatnak köszönhetően a közönségdíjas is Józsi bá' lett! A Vas Népe megyei napilap beszámolóját <<itt>> megtalálhatjátok. A minap pedig Pohl Mihály részére ítélték oda az idei Sopronért emlékérmet. Gratulálunk a díjazottaknak!


Koncertajánló az év utolsó hónapjára... (2011. november 27.)
Decemberben ismét a Pallai Produkció héthatárra szóló koncertsorozata jóvoltából találkozhattok a Lord együttessel az ország különböző pontjain. Ezen felül pedig még 2 szokásos helyszín szerepel a naptárban. Érdekesség, hogy a sokéves hagyományokkal szemben idén nem Sopronban zárja az évet a zenekar. Budapest Club202, Cegléd, Miskolc, Sopron, Szombathely és Hódmezővásárhely. Decemberi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon!


Köszönet... (2011. október 11.)

Kedves Szeleczki Misi!
Most, hogy így alakult, szeretném megköszönni az oldal készítésében nyújtott több éves segítségedet! Remélem, a rockzenétől nem szakadsz el teljesen, és egy-egy koncerten találkozunk még! Barátsággal, Lac

Koncertajánló... (2011. október 5.)
A Pallai Produkciónak köszönhetően októberben is tovább dübörög a Lord! Most pénteken Nagykanizsára érkezik a rock-cirkusz a Kárpátiával és az Ossiannal, majd október 22-én ismét a nagymúltú, roppant kellemes Tiszaliget Fesztivált kerül megrendezésre Szolnokon! Közben a szokásos soproni koncert sem maradhat el, majd a hónap zárásaként a debreceni Lovardába látogat a zenekar. Októberi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) Koncertajánló oldalunkon!


Koncert a Kápolnáért - 25. Sitkei Rockfesztivál 2011. augusztus 26-27-28.!
Képek és videók HD minőségben a fesztivál weboldalán, és a Facebookon!
www.sitkeirockfesztival.hu

Koncertajánló... (2011. augusztus 2.)
Augusztusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) és éves előzetes letölthető koncertprogram Koncertajánló oldalunkon! Székesfehérvár, Ajak, Fonyód, Sárvár, Budapest, Pápa, Nagypáli, Nagymegyer, Jánosháza, Sitke


Győrszentiván odarakva... (2011. június 26.)
Rendesen helyben hagyta a Lord az idei Szentiváni Fesztivált - a sok egynyári médiasztárnak okulásul olyan koncertet dörrentett a rocksátorba, amitől az szinte széthasadt... Keressétek bizonyítékainkat a Videógalériában! A frenetikus közönség mellett sajnos kissé túlvezérelt biztonságiakkal is találkoztunk, akik túlgondolt feladataikkal rontották a fesztivál színvonalát. Helyszíni tudósításunk, valamint Szeleczki Misi képei Karcagról is a Képgalériában!


Jobbulást, Józsi bá'! (2011. június 24.)

Balogh József költő-tanárt, a Lord szövegíróját súlyos betegséggel kórházban ápolják. Stábunk és barátaink nevében is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Gyógyulj meg, Józsi bá'!


Koncertajánló... (2011. április 30.)
Indulnak a szabadtéri bulik, jönnek a motorosok, melyekről a Lord sem hiányozhat! Meg persze Ti sem! Májusi koncertajánló (részletes információk, időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) és éves előzetes letölthető koncertprogram Koncertajánló oldalunkon! Budapest, Győrújbarát, Királd, Pécel, Nyergesújfalu


25. Sitkei Rockfesztivál - 2011. augusztus 26-27-28... (2011. április 10.)
Pokolgép - Ismerős Arcok - Kormorán - Hooligans - Avatar - Deák Bill Blues Band - Kárpátia - Lord - Karthago - Balázs Fecó és a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar - www.sitkeirockfesztival.hu


Hétvégi beszámolók... (2011. április 10.)
Nyíregyházi és ajkai beszámolók a hétvégéről Szeleczki Misitől a Képgalériában. Köszönjük!


Győrben a helyzet változatlan... (2011. március 27.)
Nehéz bármit is mondani a győri koncertről, beszéljenek a képeink a Képgalériában, és hangulatjelentő videónk a Videógalériában! Keresd további videóinkat a LORDINFO videócsatornáján is! Részletek a Videógalériában!


Túl a nagy négyesen... (2011. március 20.)
A hosszú hétvégére négy Lord koncert is jutott Nektek a Dunántúlon. Tatabányai és soproni képes-videós helyszíni tudósításunk mellett Szeleczki Misi kaposvári és szombathelyi képei is megtalálhatók a Képgalériában, videóink a Videógalériában!


Idei első helyszíni tudósításunk... (2011. március 13.)
Tatabányára érkezett a Pallai Rockcirkusz (mely ma, vasárnap Kaposváron folytatódik!), hogy kicsit felpezsdítse a város életét. Ez bizony sikerült is, erről Kalapács és Rudán Joe, a Beatrice, az Ossian, na meg persze a Lord úgy igazán gondoskodott. Idei első helyszíni tudósításunk már megtalálható a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában! Ja, és nem elfelejteni: hétfőn Sopron, kedden Szombathely!


Beindult a henger! (2011. február 24.)
Úgy rendesen belekezdett a Lord a 2011-es koncertszezonba. Még éppencsak elkezdődött, de három koncerten már túl is vagyunk. Szombaton pedig máris következik Budapest, a Club202, az egykori Wigwam, a Fehérvári úton. Az eddigi (Székesfehérvár, Salgótarján, Kecskemét) koncertekről Szeleczki Misi képeit megtaláljátok a Képgalériában! Köszönjük!


Ahol abbamaradt, ott folytatódott... (2011. február 5.)
Hol máshol, mint Sopronban? Jó egy hónapja Sopronban zárta az évet a Lord, ezen a hétvégén pedig már ismét Misiéknél gyülekezett a csapat, hogy felkészüljön a 2011-es szezonra. Két napos próbát tartott a zenekar, és ahogy ilyenkor lenni szokott, néhány meglepetés-dal is bekerült a repertoárba... Hogy melyek ezek? Február 12-én Székesfehérváron Te is meghallhatod! Helyszíni tudósításunk a próbáról a Képgalériában, februári koncertprogram Koncertajánló oldalunkon!


LORD a NeoFM-en! (2011. január 24.)
A NeoFM rádió ma esti Magyar hangok című műsorának vendége volt 20 és 21 óra között Gidó és Loui. A beszélgetés 32 percét meghallgathatod >>itt>>!


BÚÉK 2011! - évzáró Sopronban... (2011. január 2.)
Az év utolsó hetére három koncert is jutott - hétfőn Szekszárdon, kedden Szombathelyen, míg csütörtökön Sopronban aratott hangos sikert a Lord. Reméljük, a 2011-es esztendő is hasonlóan szép lesz mindannyiunknak! Soproni helyszíni tudósításunk mellett Szeleczki Misi szekszárdi képei már a Képgalériában, hangulatjelentő videó és a zenekar újévi köszöntője a Videógalériában! Boldog új évet kívánunk!


Elbúcsúztattuk, hogy csütörtökön lezárhassuk... (2010. december 29.)
Egy kellőképpen hangulatos, teltházas koncerttel búcsúztatta a Lord az óévet Szombathelyen. Mindezt főleg azért, hogy holnap, csütörtökön, jó szokásához híven Sopronban le is zárja a 2010-es évet, új erővel nekivágva a remélhetőleg sok-sok szépet tartogató új esztendőnek. Helyszíni beszámolónk Szombathelyről a Képgalériában, hangulatjelentő videó már a Videógalériában!


TÖLTSÜK MEG A SPORTHÁZAT!
Aki akár csak egyszer is járt már a legendás, 47 éves szombathelyi Sportházban, az tudja: ez a ház úgy szép, ha teli van. Szerencsére a Lord már sok-sok éve rendszeresen meg tudja tölteni zenekedvelő fiatalokkal és kevésbé fiatalokkal a hatalmas termet. A következő ilyen próbálkozás karácsony után, december 28-án lesz. A hagyományos óévbúcsúztatón a Pallai Produkció szervezésében Waszlavik Gazember László, az Ossian és a Kárpátia társaságában lép színpadra a Lord! Nem akármilyen este lesz ez! Gyere, és Te is éld át velünk! További információk Koncertajánló oldalunkon!


MOZAIKOK A LORD LA FAYETTE CSALÁD ÉLETÉBŐL
A LORDINFO Zenei Magazin, mint a LORD együttesért és rajongóiért elkötelezett online portál tisztelettel emlékezik a zenekar jelenlegi szimpatizánsai mellett mindazokra is, akik az együttes eddigi 38 éve alatt bármikor is önzetlenül kedvenc zenekarunk mellett álltak. Így hétfőtől egy hónapon át a LORD LA FAYETTE család történelmébe kaphattok betekintést minden nap! Minden nap más és más történelmi emlék érhető el oldalunkon, Szabó Pali barátunk jóvoltából. Érdemes figyelni az összeállítást, mivel minden emlék csak egy napig látható! Nagyon sok érdekességet kapunk úgymond karácsonyi ajándékként, soha nem látott és hallott mozaikokból áll össze a legnagyobb és legelszántabb rajongói klub élete! Tehát november 22-től szegezd figyelmedet a LORDINFO LA FAYETTE oldalára!

És ha már vendégkönyvünkben a család több tagja felbukkant, és egy érdekes kérdés is elhangzott Radics Peti barátunktól, melyre megérkeztek a helyes válaszok is, mi is készültünk egy meglepetéssel: ide kattintok, hogy láthassam a meglepetést!!!


LORDINFO WEBSHOP... Lemezrendelés kedvező áron! >> VADONATÚJ KARTHAGO CD, DVD!!!

Győr, Vasas Művház: utoljára... (2010. november 13.)
Véget ért a győri Vasas Művház hosszú-hosszú élete. A Lord mai koncertje töltötte meg utoljára az épületet. A város tulajdonába került, és másfajta hasznosítása várható. De hogy a búcsú szép legyen, arról a zenekar kellőképpen gondoskodott. És hogy emlékezetes is maradjon, azt a "ház szelleme" intézte el; néhány áramszünetet rendelt el a koncert közepette. Aztán azért ha világítás nélkül is, de a buli folytatódhatott. Helyszíni tudósításunk már a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Sopron: próba, koncert, új gitáros? (2010. október 24.)
Kicsit szolídabbra sikerült koncertszempontból az október a Lord számára, így adta magát, hogy a soproni koncertet két naposra nyújtsa a zenekar, és pénteken beiktasson egy próbát. Ezen a napon a zenekar egy új gitárost is tesztelt, nem kis sikerrel. A tesztvideót <<ide>> kattintva megnézhetitek. Szerintetek?? Szombaton ismét hatalmas koncert dobbantotta meg a fiók szívét. Sopronban legközelebb a hagyományos Lord-évzárón találkozhattok a zenekarral, de jónéhány koncert még addig is vár! Szeleczki Misi képei a két napról megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Ez túl jól esett... (2010. szeptember 26.)
Mármint vasárnap az eső. Negyvennyolcadik alkalommal rendezték meg a Döbröntei Várünnepséget, de Kovács Laci bácsi, a szervező Alapítvány kuratóriumi elnöke (aki a szervezésben a kezdetektől részt vesz) sem emlékszik ennyire rossz időjárásra. Szóval egész nap esett, a programok 80 %-a elmaradt, de a Lord nem hagyhatta cserben közönségét (Varga Miklós művészúr sem a fellépését figyelemmel kísérő 12 nézőt). Az eső ellenére nagyon jó hangulatúra sikerült ez a koncert is. Akárcsak a szombati fővárosi, mely remélhetőleg kellő lendületet adott az újászerveződött rockklubnak is a jövőre nézvést! Misinek pedig innen is boldog születésnapot! Döbröntei helyszíni tudósításunk már a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Három csapás Lord-módra... (2010. szeptember 25.)
Belehúz még egy szeptemberi utolsót a Lord - nem kevesebb, mint három koncertet élvezhettek ezen a hétvégén. Ebből egyen már túl vagyunk, tegnap este Nagycenken varázsolt a zenekar. Ma a néhai Wigwam Rock Klub, friss nevén Club 202 a célpont, míg vasárnap este a Döbröntei Várünnepségen lépnek színpadra a szimpatikus fiatalok. Nagycenki helyszíni tudósításunk már a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Így buliztok Sitkén! (2010. szeptember 13.)
A Sitkei rockfesztiválhoz kapcsolódó játékunk véget ért. Nagyon sokan megmutattátok, hogy miként buliztok Sitkén. A fesztivál weboldalán most kiderül, hogy kik nyerték a bőr pénztárcát a taska-online.hu webáruház jóvoltából, valamint a LORDINFO webshop Lord vagy Karthago CD-jét, DVD-jét, illetve a kedvezményeket! Köszönjük, hogy velünk játszottatok!


Hétvégi beszámolók... (2010. szeptember 13.)
Szeleczki Misi berhidai és székesfehérvári ázósfázós képei megtalálhatók a Képgalériában! Köszönjük!


Sitke - mint mindig... (2010. augusztus 29.)
Hiába a zord időjárás, az eső, a szél, a hideg, Sitkén semmi sem tud kifogni! Igaz sokan téli felszerelésben érkeztek, de szépen telt a domboldal a 24. Sitkei Rockfesztiválon. A hangulat a fellépőkön sem múlott: a Beatrice, a MobilMánia, a Kormorán, a Lord, a Balázs Fecó Band és az Ossian is szinte valamennyien remek produkciójukkal borzolták a kilátogatókat. A szokásoknak megfelelően a Lord is egy baromi nagy bulit durrantott a kápolna tövébe. Képes beszámolónk a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában, további képek a fesztivál weboldalán! Játékunk is tovább folytatódik! Küldj képet és nyerj! www.sitkeirockfesztival.hu Nyereményként már KARTHAGO 30 éves jubileumi koncert dupla CD-t vagy DVD-t is választhatsz! A vadonatúj, szeptember 6-án megjelenő KARTHAGO dupla CD-ről, DVD-ről további információk a LORDINFO webshopban!


Écs - Rábaring: látszódjon vagy hallatsszon? (2010. augusztus 15.)
Ez a nagy kérdés merült fel szombaton Écsen,a Rábaringen. Megfelelő áram hiányában dönteni kellett; és azért egy zenei koncert esetében fontosabbnak tűnt, hogy hang legyen, így azonban látni nem sokat lehetett a zenekarból. De ez mit sem von le a koncert sikeréből - nagyon jó hangulatban telt ismét ez az este. Ráczék szívélyes vendéglátását ismételten köszönjük. Helyszíni tudósításunk már a Képgalériában, hangulatjelentő videó a Videógalériában!


Hétvégi beszámolók... (2010. augusztus 8)
Sárvári helyszíni tudósításunk mellett Szeleczki Misi boldogkőváraljai képei is megtalálhatók a Képgalériában, sárvári videó a Videógalériában! Köszönjük!


Koncertajánló... (2010. július 27.)
Az augusztusi koncertek részletes információ (időpontok, rendezvények, helyszínek, programok, jegyárak) és éves előzetes letölthető koncertprogram Koncertajánló oldalunkon! Sárvár, Boldogkőváralja, Écs, Zalalövő, Mihályháza, Kapuvár, Sitke


Buli, locsi, buli... (2010. július 19.)
Vízpartos hétvégét tartott a Lord; pénteken a Fertő-tó partján adott koncertet, majd szombaton a csupán néhány kilométerre fekvő Lövő volt a célpont. A két koncert között a forróságot egy kis fürdőzéssel csillapította a zenekar, melynek hangulatáról képeink is tanúskodnak. A fertőparty helyszíni tudósításunk mellett a Pohl-család fürdőzős, és Szeleczki Misi lövői képeit is megtalálhatjátok a Képgalériában, fertőrákosi videónkat már a Videógalériában! Köszönjük!

 

hitel, budapest, balaton, nyaralás, ausztria, szlovákia, szállás, zene, mp3, csengőhang, hotel, fürdő, üdülési csekk, duna, tisza, kemping, lemez, könyv, hitel, betét, megtakarítás, értékpapír, pénz, autó, benzin, számítógép, processzor, szoftver, diákmunka, mobil, telefon, vodafone, pannon, t-mobile, coca-cola, pepsi, redbull, bank, lakás, hitel, hitelkértya, amex, otp, otpbank, személyi kölcsön, ingatlan