MOZAIKOK A LORD TÖRTÉNELEMBŐL

2007 nyarán 100 részes sorozattal tisztelegtünk a Lord együttes 35 éves születésnapja előtt. Az összeállítás nagy sikere arra sarkallt minket, hogy újabb, egy hónapos összeállításban elevenítsünk fel újabb mozaikokat az egyre bővülő Lord-történelemből.


A LORDINFO Zenei Magazin már több, mint nyolc éve elkötelezett a Lord együttes, valamint a Lordhoz bármikor is önzetlen rajongók mellett. Így őszinte tisztelettel emlékezünk az egykori budapesti Lord klubra, a La Fayette családra, melynek naplója képezi jelen összeállításunk vázát, Szabó Pali barátunk jóvoltából.


És hogy mire számíthattok? Újságcikkekre, koncertbelépőkre, kordokumentumokra, fotókra, koncertprogramokra, beszámolókra, a zenekari tagok bejegyzéseire, stb., stb... Szóval soha nem látott kuriózumokra, ezt garantálhatjuk!


Érdemes minden nap benézni, mivel egy-egy gyöngyszem csak egy napig látható november 22-től egészen karácsonyig!

Összeállításunk a végéhez ért. Most kicsit pihenünk, de tavasszal folytatjuk!

Íme az utolsó gyöngyszem (kattints ide) >>>Külön figyelmetekbe ajánljuk a 2007-es LORD 35 összeállításunkat, ahol több mint száz érdekességet láthattok! És nem maradhat ki a meglepetés videónk sem! :)


Jó szórakozást kívánunk, és reméljük, hogy sokaknak sikerül feleleveníteni fiatalságukat, az "újaknak" pedig bemutatni, milyen volt az élet a CD-k, MP3-ak, internet, Youtube és Facebook világa előtt... Mert akkor is volt ám!