Támogatókat, hirdetõket keresünk

 

6 és fél éve, 2002 nyarán indult oldalunk hiánypótlandó médiumként az akkor még csak gyermekcipõben járó internetes társadalom világában. Nem titkolt célunk volt már akkor is, hogy naprakész, friss, és nem utolsó sorban pontos, megbízható információkkal lássuk el mindazokat, akik szeretik a Lord együttest.

Célunkat azóta sem módosítottuk, és reményeim szerint meg is felelünk a látogatók elvárásainak. Több tízezer koncertfotó mellett jelenleg több mint félszáz koncertvideó is megtalálható oldalunkon (ez utóbbiért köszönet a tárhelyet biztosító Maddox Design-nak). Rendszeresen jelentkezünk zenekari hírekkel, friss beszámolókkal, és részletes rendezvényinformációkkal is próbáljuk kiszolgálni az érdeklõdõket, és segíteni a rendezvények szervezõit a megjelenési lehetõséggel.

Oldalunk eddigi 600 ezer látogatója bizonyítja, hogy a naprakész és hiteles információkat manapság sem nélkülözhetik a Lordosok.

Az oldal további mûködéséhez, fenntartásához, a frissesség és információgazdagság megtartásához sajnos további támogatókra, hirdetõkre van szükségünk. Amennyiben vállalkozásodnak lehetõsége nyílik oldalunkat bármilyen mértékben is támogatni, hirdetési felületekkel (természetesen számlaképesen) örömmel állunk rendelkezésedre.

További információk: lordinfo.hu (kukac) gmail.com