Unod már a sok arctalan fantomot a társkereső oldalakon,

de nincs időd/lehetőséged „ismerkedős” helyeken forgolódni minden hétvégén?

Tarts velünk egy szuper úton! Az élményekkel teli kirándulás garantált,

és még az is lehet, hogy megtalálod életed szerelmét!

Társkeresés

és kirándulás Lendva-Dobronak

18.990 Ft

 • Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a választott utazás napján hajnalban

 • Folyamatos utazás Lendvára. Utunkat csak rövid pihenőkkel szakítjuk majd meg.

 • Lendvai Orchideafarm megtekintése (Ennek ára külön fizetendő)

 • Ebéd: hamisíthatatlan falusi vendéglátás, borkóstolóval (Ennek ára külön fizetendő)

 • Séta a dobrovnaki energia-erdőben

 • És ami a lényeg: mindeközben sok, szintén társkeresésre nyitott emberrel töltheted az időt!

 • Hazaérkezés Budapestre az esti órákban

 • Rossz idő esetén a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Az utazás részletei


Ezt a buszt most kifejezetten azok számára indítjuk, akik szeretnek utazgatni, kirándulni, és nyitottak arra, hogy miközben e szenvedélyüknek hódolnak, barátokat, társat, esetleg szerelmet találjanak. Ezért kérjük, hogy kizárólag akkor jelentkezz, ha nyitott vagy a társkeresésre! Mi cserébe megígérjük, hogy egy teljes busznyi hasonló cipőben járó utastársad lesz, akik között jó eséllyel megtalálod, akit keresel. Ha mégsem, egy vidám csapattal tölthetsz egy teljes napot, miközben csodaszép helyeken jártok, borkóstoláson vesztek részt, így a felhőtlen szórakozás is garantált.

Csoportunk a kora reggeli indulást követően, rövidebb pihenőkkel egyenesen Lendvára érkezik. A szlovén-magyar határtól mindössze néhány kilométerre található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő kertészete. 14.000 négyzetméteres üvegházban 160 féle orchideát nevelnek, eredeti, trópusi élőhelyükhöz hasonló körülmények között. Az idelátogató turistának kialakítottak egy trópusi kertészetet, ahol négyszáz -féle trópusi növényt csodálhatunk meg. Aki érdeklődik a növények iránt, vagy csak egyszerűen szereti megcsodálni a különleges virágokat, annak szinte kötelező életében legalább egyszer ellátogatni erre a különös helyre. A gyűjtők nagy örömére nem csak nézelődni lehet, hanem orchidea vásárlásra is van lehetőség, a belépőhöz 2,5 EUR értékben vásárlási kupont kapnak a látogatók, így kedvező áron juthatunk e gyönyörű növényekhez. Csoportunkat helyi idegenvezető kalauzolja végig egy nagyon informatív, magyar nyelvű tájékoztató keretében.

Ezt követően hamisíthatatlan falusi vendéglátásban lesz részünk. A házigazda igazi, bőbeszédű magyar ember, akinek szívügye, hogy a hozzá betérő vendégek étlen-szomjan ne távozzanak. Levest, svédasztalos főételt (három -féle húsétel, köretek és saláták), desszertet kaptok majd. A házi borok – melyekből mindenki kedvére kóstolhat – garantálják a lazulást és a jó hangulatot. Szigorúan antialkoholistákra pedig finom, házi bodzaszörp vár.

A nagy dínom-dánom után meglátogatjuk a közelben található Energia Parkot, ahol néhány éve energetikai pontokat találtak és jelöltek ki természetgyógyászok és bioenergetikusok. Azóta turisták tömegével érkeznek abban a reményben, hogy a földből sugárzó gyógyító energia kedvezően hat testükre és lelkükre egyaránt. Sokan arról számolnak be, hogy itt tartózkodásuk alkalmával rövid időn belül érezni kezdték a kedvező rezgéseket, mások szerint semmi különös energia nem érezhető itt. Ezt mindenki beállítottsága és érzékenysége szerint döntse el maga, személyesen. Jelen esetben persze az sem gond, ha nem az Föld energia mezejétől, hanem a kellemes társaságtól érzitek a bizsergést. (Rossz idő esetén e helyett a program helyett meglátogatjuk a Lendvai Vinárium kilátót)

 

Egy dolog garantált: a nap végén nem fogod úgy érezni, hogy elfecsérelt idő volt az egész!

Utunk során idegenvezetőnk gondoskodik a jó hangulatról, valamint arról, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást.

Ha az egész nap nem lenne elegendő, hogy kiszemeltetekkel telefonszámot cseréljetek, ebben is segítünk!

Az út végén mindenkit arra fogunk kérni, hogy írja le nekünk, ki az a csapatban, akit szimpatikusnak talált, és akivel a későbbiek során szívesen megismerkedne. Kölcsönös választás esetén, természetesen a Ti engedélyetekkel néhány napon belül segítünk, hogy felvegyétek egymással a kapcsolatot. Innentől kezdve azonban már a többi a Ti dolgotok!

 • Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést

 • Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1500 HUF), amely a buszon kötelezően fizetendő. A svédasztalos ebéd díját (18 EUR/fő), mely a buszon kötelezően fizetendő, Orchideafarm belépő (5 EUR), Lendvai Vinárium (7 EUR), egyéb plusz szolgáltatások, BBP-biztosítás, fix helyfoglalás a buszon 1000 HUF

 • Esős idő esetén irodánk fenntartja a jogot a programváltozásra: az Energia Park helyett a Lendvai Vinárium kilátó megtekintésére!