Fortuna Travel – legyen velünk szerencséje!

Gondolná, mennyi csoda van egy karnyújtásnyira tőlünk? Tartson velünk, mi megmutatjuk őket!

Cégünk rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat a környező országok legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaink kényelmes autóbuszainkkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőinkkel örök élményeket szerezhetnek! Pihenje ki magát, szippantson egyet a hegyi levegőből, ámuljunk együtt a világ legszebb tórendszerén!

Nézzen körül oldalainkon, biztosan talál egy Önnek tetsző kirándulást!

Legkedveltebb utazásaink

Plitvice

Partner utazási irodánk ajánlata: Európa leggyönyörűbb természetes tórendszere Plitvice, csodálatos vízesésekkel tarkítva. Horvátország jelképe, ne hagyja ki Ön se!

Részletek

KRK sziget

Partner utazási irodánk ajánlata: A népszerű horvát sziget, megannyi tengerparti stranddal. Nonstop buszos út egész napos fürdőzéssel.

Részletek

Semmering

Édes kísértés a Lindt csokoládégyárban, vonatozás a viaduktokon át a Semmeringi vasúttal, kirándulás a Zauberbergen, a Maria Schutzi kegytemplom megtekintése!

Részletek

Társkereső utazás – Lendva-Dobronak

Unod már a sok arctalan fantomot a társkereső oldalakon, de nincs időd/lehetőséged „ismerkedős” helyeken forgolódni minden hétvégén? Tarts velünk egy szuper úton!

Részletek

Grado

Ha tengerpartra, strandolásra, napsütésre, mediterrán hangulatra vágyik, foglalja le időben helyét az olasz Gradoba tartó buszunkon, és legalább egy napra hagyja maga mögött a forró nyári hétköznapokat!

Részletek

Dobronak – Bakonaki tó – Lendvai vár

Egy napos útunk során meglátogatjuk a 160 féle orchideát nevelő dobronaki kertészetet, a közelben található Energia Parkot, és a lendvai várat.

Részletek

FamilyPark – Fertő-tó

A Fertő-tó mellett található Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, amely egész napos önfeledt szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Részletek

Neuschwanstein – Salzburg

Ha szeretne kicsit kilépni a hétköznapokból, meseszép épületeket látni és mesébe illő tájakon barangolni, tartson velünk!

Részletek

Hallstatt

A mesébe illő kis városka Ausztria ékszerdoboza. Tavával, templomával, gyönyörű utcáival, és sóbányájával az egyik legkedveltebb úticél.

Részletek

Pozsony-Dévény

Északi szomszédunk jelentős része magyar történelmünknek. A nap folyamán a pozsonyi városnézés mellett a Duna és Morva torkolatánál magasodó Dévény várához is ellátogatunk.

Részletek

Lignano

Olaszország egyik legkedveltebb tengerpartja, arany színű homokkal, sekély mederrel, így kisgyermekeseknek is igazi élmény! Nonstop buszos út egész napos fürdőzéssel.

Részletek

Krakkó – Wieliczka – Auschwitz-Birkenau

A csodaszép lengyel kisváros mellett ellátogatunk az egyik legrégebbi sóbányába, és történelmünk egyik jelentős helyszínére, az auschwitzi haláltáborba.

Részletek

Velencei karnevál

Ha rendszerint eleged van a télből és alig várod már a jó időt, az utazgatások időszakát, űzd el velünk a szürkeséget a Velencei Karneválon, ahol garantált a jó szórakozás!

Részletek

Bécs Adventkor

Hagyja a karácsonyi stresszt maga mögött és utazzon velünk Bécsbe! Igazi ráhangolódást kínálunk a bécsi kulturális és karácsonyi vásárban, miközben a hiányzó ajándékokat is kényelmesen beszerezheti!

Részletek

Semmering – Téli kalandok

Édes kísértés a Lindt csokoládégyárban, vonatozás a viaduktokon át a Semmeringi vasúttal, kirándulás a Zauberbergen!

Részletek

Plitvice lenyűgőző tájai télen

Európa leggyönyörűbb természetes tórendszere Plitvice, csodálatos vízesésekkel tarkítva. Horvátország jelképe, ne hagyja ki Ön se!

Részletek

Zakopane – A Magas-Tátra csodája

A Tátra csodás hegyei és völgyei, és a mesés óváros utazásra csalogat!

Részletek

Hauswirth csokoládégyár és pozsonyi állatkert

Partner utazási irodánk ajánlata szenzációs áron!

Részletek