Csokigyár? Szánkózás? Síelés? Akkor télen is SEMMERING!

Tartson velünk!

Semmering – Téli kalandok

13.990 Ft

  • Indulás Budapestről, a Corvin áruház parkolójából a kora reggeli órákban

  • Utazás kényelmes autóbusszal
  • Lindt csokoládégyár üzletének meglátogatása
  • Vonatozás az alagutakon és viaduktokon át (fakultatív program)

  • Kellemes kirándulás a Zauberbergen, csodás kilátással (fakultatív program)

  • Síelés, szánkózás a hófedte lejtőkön (fakultatív program)

  • Hazaérkezés Budapestre az esti órákban

 

Az utazás részletei


A budapesti indulást követően először Gloggnitz városába érkezünk. Már az alsó-ausztriai városkában magával ragad az alpesi hangulat. A hegyek ölelésében található a Lindt csokoládégyár mintaboltja. A Lindt csokoládégyár 1845 óta készíti a legkiválóbb minőségű csokikat – imádóinak nagy örömére. A hatalmas termékválasztékának és magas minőségének köszönhetően 100 országban van jelen termékeivel. Csoportunkat várják a mintaboltban, vásárlás előtt kis kóstolót is kapunk. A prémium minőségű termékek mellett kis gyártási hibás és megmaradt szezonális termékek is vásárolhatók nagyon kedvezményes áron!

Miután mindenki kedvére vásárolhatott az édességekből, vonatra szállunk. A Világörökség részét képező Semmeringi vasút egy szakaszán élményekben, csodálatos látnivalókban gazdag utazásban lesz részünk.

Festői szépségű hegyek és szédítő mélységek között, gyönyörű tájakon utazunk kb. 40 percen keresztül, mely életre szóló élmény!

A semmeringi vasútállomáson megtekinthetjük az állandó kiállítást, amely a vasútvonal építéséről mutat be sok érdekes relikviát.

Ezt követően tovább utazunk Semmeringre, ahol a Milleniumswarte Hirschenkogel kilátóhegy legmagasabb pontja a 30 m magas Millennium kilátó, ahonnan csodaszép kilátás tárul a Rax-Schneeberg térségre, egészen a Bécsi medencéig A hegy tetején pihenhetünk, sétálhatunk, akinek van kedve, a felvonó helyett gyalog is lesétálhat a hegyről.

A téli sportok szerelmesei igénybe vehetik a Semmering hógaranciával járó sípályáit, vagy szánkózhatnak a 3km hosszú szánkópályán.
A téli sportokat kevésbé kedvelő utasainknak jó idő esetén érdemes elsétálni a Semmeringi Panoráma úton,
ahol szintén a festői tájban gyönyörködhetünk.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés a kiindulási pontra késő este.

  • Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést

  • Az ár nem tartalmazza (/fő): regisztrációs díjat (1500 HUF), a csoportos biztosítást, amelyek a buszon fizetendők, vonatjegy (6,5 EUR), felvonó jegyár (15 EUR), bérlet szánkó- és sípályára (36 EUR), egyéb plusz szolgáltatások; fix helyfoglalás a buszon 1000 HUF

További ajánlataink